Fax

Sådan laver du en skabelon fra et scannet element

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I løbet af at drive en virksomhed eller drive et hjemmekontor, kan du komme på tværs af et hard copy-dokument, som du vil kopiere og tilpasse til at bruge i fremtiden. Dette kan ske inden for få minutter, hvad enten det er en professionel udseende faktura, fax cover ark eller enhver anden type dokument. Der kræves ingen reel teknisk ekspertise til at konvertere det scannede element til et genanvendeligt dokument.

Elementer du skal bruge

  • Scanner

  • Ordbehandlingssoftware

Placer det emne, du ønsker at konvertere i din scanner eller alt-i-en perifer enhed. Åbn enhedens software interface ved at klikke på skrivebordet ikonet. Vælg "Scan", og scan derefter og gem det som en ". Doc" fil eller tekstbehandlingsfil.

Åbn det scannede emne ved hjælp af en tekstbehandlingspakke, som f.eks. Microsoft Word eller Open Office. Gennemgå det scannede emne for at sikre, at alle tegn blev korrekt gengivet under scanningen.

Gem filen som et nemt at huske navn i den valgte mappe. Tryk derefter på "Ctrl" og "A" samtidigt, efterfulgt af "Ctrl" og "S." Åbn et nyt orddokument ved at gå til "File" og "New." I det nye dokument skal du trykke på "Ctrl" og "V. "Dette skaber et brugbart, redigerbart dokument, mens originalet bevares.

Gem det nye dokument med et lignende, nemt at huske navn. Tilpas indholdet af det nye dokument til din smag og indsæt dine specifikke oplysninger. For eksempel, hvis det er en faktura, du har scannet og ønsker at efterligne, skal du erstatte den anden virksomheds navn og kontaktoplysninger med din egen. Gem dokumentet med jævne mellemrum for at undgå at miste information.