Hvad er butikskredit?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En forhandler kan tillade en kunde at returnere en vare, han købte, hvis han ikke er tilfreds med varen. Detailhandleren kan give kunden sine penge tilbage eller vende gebyrer på hans kreditkort, eller det kan holde kundens penge og tilbyde butikskredit. Med butikskredit åbner butikken en konto med en positiv balance for kunden, så han kan anvende denne balance i forhold til prisen for et andet køb.

Politiske vilkår

En forhandler kan tilbyde en kontant refusion for visse afkast og kun tillade en butikskredit for andre. Når en butik etablerer en returpolitik, omfatter den forhold som f.eks. At bringe den originale kasse og omslag tilbage, som produktet blev solgt i, at returnere kvitteringen og returnere produktet inden for en bestemt tidsperiode, som f.eks. En uge. Kunden må muligvis opfylde alle betingelserne for returpolitik for at modtage en kontant refusion.

Viser politikken

Statens lovgivning kan kræve, at en detailhandler viser en plakat, der forklarer butikens kreditpolitik, hvor kunderne kan se det, selvom det normalt ikke tvinger detailhandlen til at tilbyde butikskredit på alle afkast. Statens lovgivning kan give visse utilfredse kunder visse rettigheder, når detailhandleren ikke sætter denne plakat op, såsom retten til at modtage en kontant refusion for en vare inden for en uge, hvis varen stadig er i sin oprindelige tilstand.

Gem kreditkonto

Når kunden vender tilbage for at foretage et nyt køb, svarer butikskreditten muligvis ikke til den nye faktura. Hvis det nye køb overstiger butikskreditten, skal kunden stadig betale den resterende del af regningen, og hvis kunden har resterende butikskredit, kan hun bruge den til at foretage et fremtidigt køb. Store kredit fungerer på samme måde som et gavekort. Butikskredit kan udløbe efter flere år afhængigt af den periode, som statsloven etablerer.

Beskadigede produkter

Statsloven kan give kunden yderligere rettigheder, hvis detailforretningen solgte en kunde et ridset, brudt eller ellers ikke-funktionelt produkt. Statslovgivningen må ikke tillade en detailhandler kun at tilbyde butikskredit, hvis produktet er beskadiget, når detailhandleren solgte det, fordi købmanden giver et implicit løfte om, at produktet vil tjene sit annoncerede formål. Denne regel gælder muligvis ikke, hvis sælgeren klart markerede et brudt produkt til salg i samme tilstand.