Hvad er en mesterlejeaftale?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En lejekontrakt er et finansielt instrument, der bruges til at sikre betaling over for varer eller tjenesteydelser i et bestemt tidsrum. Det skal aftales af både den enkelte og virksomheden, der lejer varerne eller tjenesteydelsen, og den enkelte eller virksomhed, der modtager varerne eller tjenesteydelsen.

Definition

En mesterlejeaftale er analog med en paraply. Det er lejekontrakten, som et selskab bruger til at erhverve udstyr eller fast ejendom på flere steder uden at skulle udføre en ny lejekontrakt hver gang.

Vilkår og betingelser

Ved en leasingaftale erhverver en leasingtager på samme vilkår og betingelser som den oprindelige erhvervelse ekstra udstyr eller fast ejendom. Hvis der skal forhandles nye betingelser på betingelser, skal en ny mesterlejeaftale udføres.

fremlejekontrakter

Der kan være en eller flere lejemål under master leaseaftalen. Der er ingen begrænsninger for antallet af lejemål, et firma kan have.

Semester

En mesterlejeaftale har en endelig betegnelse og skal fornys eller udarbejdes en ny ved udgangen af ​​løbetidet.

Afslutning

Hvis hver side afslutter en mesterlejeaftale, inden opsigelsen er ophørt, er det normalt skriftligt, og udlejeren kan anmode om en udligning, der skal betales til afgang.