Fax

Hvad er forskellen mellem en Officejet og en laserskriver?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En Officejet-printer er en af ​​en række Hewlett-Packard-inkjetprintere, der er designet til erhvervsmæssig brug. Laserskrivere bruger tør toner i stedet for blæk, og sikrer det på papiret ved hjælp af varme. Begge typer printere giver tilstrækkelig kvalitet til tekst og farvebilleder.

Inkjetudskrivning

Blækprintere, herunder Officejets, bruger flydende blæk. De har typisk en patron til sort blæk og en eller flere patroner til farveblæk. De opvarmer blækket til kogning og sprøjter det på papiret gennem enten 64 eller 128 små dyser. Den udskrevne side kan være våd umiddelbart efter udskrivningen.

Laserudskrivning

Laserskrivere bruger en lysfølsom tromle, hvorpå de deponerer tør toner. Tromlen ioniseres for at replikere de billeder, der skal udskrives. Farvelaserskrivere har en tonerpatron til sort og separat patroner til cyan, magenta og gul. Fusionerede tonerbilleder er tørre, når de kommer ud af printeren.

Hastighed

Laserskrivere er hurtigere end blækpatroner. Laserskrivere udskriver en hel side ad gangen, og inkjetprintere udskriver en linje ad gangen.

Koste

Blækpatroner til blækpatroner er typisk dyrere end laserprinterpatroner. Omvendt er de indledende omkostninger ved en inkjetprinter med farve lavere. For mange laserskrivere ligger de fleste bevægelige dele i tonerpatronen. Udskiftning af patronen erstatter derfor de dele, der er mest tilbøjelige til at gå i stykker, så maskinen bliver i drift.