Sådan opsættes du til et 3 x 5 kort

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Når du forbereder dig til en stor præsentation, hjælper indekskort eller 3-til-5-tommers notatkort dig med at holde styr på. Kortene giver dig mulighed for at ramme vigtige punkter i din tale uden at læse fra et script. For lettere på præsentationsdagen kan du udskrive dine noter direkte på disse små kort. At ændre printerens papirstørrelse til 3 tommer med 5 tommer er ikke svært.

Åbn Microsoft Word på din computer. Gør dette fra menuen "Start", hvis du bruger en pc eller fra mappen "Programmer", hvis du bruger en Mac.

Hvis du bruger et andet tekstbehandlingsprogram, skal du åbne dit program fra menuen "Start" eller "Program".

Vælg "Værktøjer", derefter "Bogstaver og posteringer" og derefter "Konvolutter og bogstaver" til Microsoft Word. Andre programbrugere skal navigere til konvolutterne og etiketterne for deres program.

Vælg enten "Avery 8388" eller "Avery 8389" fra etiketten størrelse for at indstille sidestørrelsen for et indekskort. Eller vælg "Avery 5388" til tre kort af denne størrelse. Disse etiketter er 3 tommer med 5 tommer, så valg af denne størrelse vil konfigurere printeren til at udskrive på dit papir eller indekskort. Du behøver ikke bruge Avery-etiketter, men du skal vælge disse etiketstørrelser, da de fortæller printeren at udskrive på en 3-til-5-tommer størrelse.

Klik på "OK" for at gemme præferencerne. I Microsoft Word skal du klikke på "Nyt dokument" for at åbne et 3-til-5-tommers dokument og begynde at indtaste dine oplysninger.

Tænd din printer. Indfør et kort i manuel indlæsningsplads på printeren, og juster derefter printerens stik, så de understøtter indekskortet.

Afslut indtastning af dine oplysninger på dokumentet, og tryk derefter "CTRL" og "P" samtidigt for at udskrive på indekskortet.

Tips

  • Fra ethvert tekstbehandlingsprogram åbner du dokumentindstillingerne og ændrer dokumentets størrelse til 3 tommer med 5 tommer. Dette omgår etiketmetoden og giver dig også mulighed for at udskrive på et indekskort.