Sådan opretter du en PayPal-konto til en lille virksomhed

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Små virksomheder kan bruge PayPal til at acceptere betalinger fra enkeltpersoner og købere, der ikke har registreret for en PayPal-konto. For at få mulighed for at gøre dette, skal du først tilmelde din lille virksomhed med en PayPal Business-konto. Udover at give dig en metode til at acceptere betalinger fra kunder, giver PayPal Business-konto dig også mulighed for at give begrænset adgang til PayPal-kontoen til dine medarbejdere.

Åbn din internetbrowser, og gå til PayPal-hjemmesiden (se Ressourcer). Klik på "Tilmeld" -knappen under afsnittet "Log ind".

Vælg dit land og foretrukne sprog i rullemenuen "Land" og "Sprog". Klik på "Kom i gang" i afsnittet "Business".

Klik på rullemenuen "Vælg betalingsløsning", og vælg "Jeg ved ikke" for at springe over dette trin og afslutte opsætningen af ​​din konto først. Klik på "Fortsæt".

Klik på rullemenuen "Business Type" og vælg den type små virksomheder du kører, som f.eks. "Privatperson", "Individuel" eller "Partnerskab". Indtast de nødvendige oplysninger for din virksomhed i felterne markeret med en stjerne, f.eks. Dit firmanavn og din adresse, kilder til salgstransaktioner og kundeservice-e-mail-adresse. Klik på "Fortsæt".

Indtast navn, telefonnummer og adresse på virksomhedsejeren. Indtast en e-mail-adresse og adgangskode for at få adgang til din PayPal Business-konto.

Vælg to sikkerhedsspørgsmål i afsnittet "Password Recovery". Indtast svaret for hvert af spørgsmålene.

Klik på afkrydsningsfelterne for at acceptere PayPal's brugeraftale, privatlivspolitik og juridiske tvister. Indtast tegnene i afsnittet "Sikkerhedsforanstaltning". Klik på "Fortsæt" for at indsende dine kontooplysninger.

Tjek den e-mail, du har angivet, du vil bruge til at logge ind på din PayPal Business-konto. Klik på linket i e-mailen fra PayPal, og / eller følg vejledningen for at bekræfte din e-mail-adresse og afslutte tilmeldingsprocessen.

Tips

  • Klik på afsnittet "Min Business Setup", når du logger ind på din PayPal Business-konto for at vælge og komme i gang med at oprette en betalingsløsning til din hjemmeside.