Har Nevada en salgsafgift?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Staten Nevada har en moms. Den lokale sats er baseret på statens samlede sats, og de enkelte amter kan tilføje en tillægsafgift. Nevada har ikke en indkomstskat. Staten genererer skatteindtægter primært fra moms og skatter på gamblingindtægter.

Statskattesatser

Fra 2010 er salgsafgiften for staten Nevada 6,85 procent. De enkelte amter kan tilføje op til 1,25 procent til statsraten, hvilket giver maksimal rente til 8,10 procent. Clark County, som omfatter Las Vegas, er det eneste amt med satsen 8,1 procent. Fem amter har kun statsraten på 6,85 procent. De resterende 10 amter har en samlet omsætningsafgift på 7,1 til 7,725 procent.

Afgiftspligtige varer

Nevada anvender momsen på materielle varer. Disse varer er varer, der sælges eller udlejes. Mad og receptpligtig medicin er undtaget fra momsafgift. Over-the-counter narkotika er skattepligtige. Landbrugsmaskiner og aviser er heller ikke genstand for moms. For en leje af materielle ejendomme kan momsen betales enten på forhåndsprisen for varen eller på den månedlige leasingbetaling.

Services

Nevada skattelov fritager installation, reparation og renovering af serviceafgifter fra moms. Tjenesten skal opføres separat på fakturaen. For eksempel vil de anvendte dele ved en auto reparation blive genstand for moms, men arbejdsafgifterne ville ikke være skattepligtige. Gebyrer for konsulenttjenester er ikke genstand for moms.

Nevada Salgsskat-lignende skatter

Nevada pålægger tillægsafgifter på visse genstande, der er en form for moms, der gælder for disse særlige områder. I Clark og Washoe - hjemsted for Reno - amter er der en 3 procent skat på alle hotelindtægter. Nevada indsamler også en 10 procent skat på alle udlejningsbilafgifter. Disse skatter blev justeret og udvidet i 2009, da statslovgiveren øgede statens salgsafgiftssats fra 6,5 ​​procent til 6,85 procent.