Fax

Sådan fejlfindes en Dymo LetraTag

Indholdsfortegnelse:

Anonim

DYMOs LetraTag-etiketprinter kan bruges til at organisere din virksomhed. Enheden opretter selvklæbende etiketter i flere skrifttypestile og -størrelser. Bokse og understregning stilarter kan indarbejdes i designet. Symboler og internationale tegn kan oprettes, og etiketteksten kan gemmes i hukommelsen. Problemer med DYMO LetraTag-etiketprinteren kan relateres til tapestop, ingen strøm, hukommelse og for mange tegn. Sådanne problemer kan rettes ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Elementer du skal bruge

  • Pincet

  • Vatpinde

  • Bomuldskugler

  • Isopropylalkohol

Fjern fastklemte etiketter, hvis båndet rammer sig og motoren står fast. Fjern etikettkassetten ved at åbne låget, tage fat i kassetten og trække den ud. Brug et par pincet til forsigtigt at fjerne eventuelle faste etiketter på mekanismen. Rens eventuelle rester af klæbende rester af rulle med en vatpind dyppet i alkohol. Udskift kassetten, slip låget og prøv at udskrive igen. Sørg for, at kassetten klikker på plads, når du udskifter den.

Rengør knivbladet, hvis etiketter fortsætter med at miste. Fugt en uldkugle i alkohol og gnid bladet rent. Pas på ikke at skære dig selv.

Udskift batterierne, eller tilslut strømadapteren, hvis du modtager en "Battery Low" -meddelelse på skærmen.

Slet nogle af bufferteksten, hvis der er for mange tegn på skærmen, og etiketten udskriver ikke den ønskede tekst. Brug knappen "Backspace" markeret med pilen og "Clear" knappen for at fjerne tegn.

Husk en etiket i hukommelsen, og slet den, hvis DYMO LetraTag-hukommelsen bliver fuld, og du vil gemme mere etikettekst. Tryk på filen-ikonet knappen, og brug piletasterne til at vælge en etiket. Tryk på "OK", og tryk derefter på "Ryd".