Sådan udfyldes en Ledgerbog

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En storbog bog er en trykt journal, der giver dig mulighed for at udfylde oplysninger i et databaseformat - kun på papir. Du kan skrive i en hvilken som helst overskrift, du vil have for hver kolonne, og i nogle tilfælde er overskrifterne allerede defineret. For eksempel, hvis du har en begivenhed, kan du optage hver gæst og hans kontaktoplysninger. En kontantbogbog viser lister over en kvittering for en virksomhed. Piloter holder også ledgers til at registrere information om rejser, de har gennemført.

Skriv titlen på storbogens bog på forsiden eller indersiden af ​​bogen. Angiv også den periode, den dækker, f.eks. For et år eller et kvartal (hver tredje måned).

Angiv de kolonneoverskrifter, du har brug for til din bogbog på et separat stykke papir, inden du begynder at skrive dem. Tag dig tid til at finde ud af om disse er de sidste overskrifter for at undgå et scenario, hvor du har udfyldt overskrifterne og derefter indset du savnede en kolonne.

Vend til den første blanke side i storlegen og begynd at udfylde kolonneoverskrifterne på en eller flere sider.

Indtast dine ledgeroplysninger i samme format som en database. Hvis du f.eks. Har en kontoudbogbog, kan dine overskrifter læse "Dato", "Kontant modtaget", "Faktura nummer", "Beskrivelse af transaktion." Den første post kan læses "henholdsvis 11/1/2011, $ 10, 10-0293, tv-model 1234". Gentag denne proces for hver indgang.

Listeoversigt totals i slutningen af ​​hver side, hvis dette er en finansiel storbog. Forlad den sidste linje i hovedbokens tomt og skriv ordet "Total" i venstre kolonne (hvis der ikke allerede er en linje angivet til totaler på bogens trykte ark). For eksempel i kontanterboggeneksemplet skal du opbygge alle kontante beløb i slutningen af ​​siden og oprette totalet under kolonnen "Kontant modtaget".

Tips

  • Anbring en pen på en streng til din storbogbog og hold den på et bekvemt sted, så du hurtigt kan få adgang til det for at lave dine poster.