Fax

Lav dit eget id badge gratis

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Spring over at betale en formue for en trykningstjeneste for at oprette ID-badges til dig. I stedet kan du lave din egen gratis, ved hjælp af en computer med internetadgang og en printer. ID badges er nyttige til mange arrangementer fra forretningsmøder til kirke sammenkomster. De tillader andre deltagere nemt at se, hvem der er en del af arrangementet.

Elementer du skal bruge

  • Computer

  • Internetadgang

  • Microsoft Word

  • Printer

  • Internet

Internet

Besøg et badge-websted. Webstedet Big Huge Labs er et, der specialiserer sig i at lave enkle id-mærker.

Rul ned og klik på ordene "Badge Maker" placeret på hovedsiden.

Upload billedet af dit valg til hjemmesiden, før du tilpasser det med farver, navn, tekst og andre oplysninger.

Klik på "Opret" knappen nederst på tilpasningssiden.

Besøg webstedet Easy Card Creator.

Klik på Easy Card Creator Express Edition Free Download-knappen, og følg derefter vejledningen for at indlæse den på din computer. Forsøget er i 14 dage og giver dig mulighed for at designe og udskrive dine medarbejderkort, navne mærker og etiketter. Husk at du vil have ordet "TRIAL" trykt et sted på hvert kort, da dette er en gratis prøveperiode.

Opret dit id badge ved at indsætte dine navne, oplysninger og billeder eller logoer og derefter udskrive.

Microsoft Word

Åbn et nyt dokument i Microsoft Office Word. Klik på fanen "Mailings", og klik derefter på "Start Mail Merge." En liste vil falde ned, og du vil klikke på "Etiketter." Du kan finde en ID badge skabelon fra denne liste. Avery, en almindelig skabelon til Microsoft Word, har en skabelonskabelon under nummer '2954' på denne liste.

Klik på ordet "Insert" i hovedmenuen i Microsoft Office Word. Klik derefter på "Billede" for at indsætte et billede af dit valg. Du kan placere billedet, hvor du vil på badge. Du kan bruge det samme trin til at indsætte et logo, hvis det er nødvendigt. Du skal også indtaste ID information, navn og tekst efter behov.

Udskriv og gem ID-badge. Du kan udskrive den på tunge kort og laminat, hvis det ønskes.