Historien om Private Security Companies

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Privat sikkerhed har eksisteret næsten siden civilisationens begyndelse. I den angelsaxiske periode var kriminalitetsforebyggelse og retshåndhævelse et samfundsansvar. Fællesskabsinddragelse i angrende kriminelle fødte den posse, vi minder om fra det gamle vesten og kan genkendes i dag, når en person gør en "borgerens anholdelse".

"Cave tegninger og andre beviser viser klart, at beskyttelse og håndhævelse var en bekymring for den tidlige mand", ifølge John H. Christman, CPP, i sit 2003-dokument med titlen "History of Private Security, Del 1."

I det antikke Grækenland blev der udviklet et beskyttelsessystem for at beskytte monarkiet såvel som til beskyttelse af motorveje, der fører ind i byerne. Det romerske rige udviklede de "12 tabletter" (den første lovbog), der beskriver lovene for sikkerhed og retshåndhævelse. Det var i denne tid, at prædikanterne blev til. Praetorerne er historisk kendt som den første politistyrke.

ADT-sikkerhed

ADT, der står for American District Telegraph, havde 57 tilknyttede kontorer rundt omkring i landet. ADT begyndte som en messenger business, der leverede telegrammer i 1800'erne. Virksomheden faldt, da flere mennesker begyndte at bruge telefonen. I 1901 blev ADT en del af Western Union, som senere blev forbrugt af AT & T (American Telephone and Telegraph). ADT flyttede adskilt sine bånd til AT & T og senere udvidet til andre områder - som tyveri og brandalarmer - i perioden 1910 til 1930. I 1964 blev ADT anklaget for at skabe et monopol, da det gav næsten 80 procent af USA 'centralstation alarm tjenester.

Brinks Home Security

Washington Perry Brink startede en pakketransport kaldet Brink's City Express i Chicago, Ill., I 1859. Sandsynligvis et af de mere genkendelige navne i sikkerhedsselskabet beskæftiger Brinks over 48.000 mennesker over hele verden. Det var Brinks, der designede den første fuldt pansrede bil fra en skolebuss i 1927. I 1962 rullede Brinks ud sin luftfartsservice. I 2009 ændrede Brinks Home Security sit navn til Broadview Security.

Wells Fargo

Navnet Wells Fargo fremkalder visioner fra Det Gamle Vesten og Pony Express, men Wells Fargo blev faktisk startet i Buffalo, N.Y., af Henry Wells og William George Fargo. I 1844 blev Wells Fargo etableret og fusioneret i 1850 med American Express (AE), da AE var en guldkurer fra New York til San Francisco. William Fargo blev præsident for American Express Company i 1868.

Pinkerton

Allan Pinkerton og advokat Edward Rucker, en advokat fra Chicago, dannede det nordvestlige politiagentur i 1850'erne. Senere blev agenturet The Pinkerton Agency. Pinkerton startede som privatdetektiv med en nultolerancepolitik. Pinkerton's politik for sig selv og hans agenter var at acceptere ingen bestikkelse, aldrig gå i kompromis med kriminelle, nedskære belønnede penge og oplyse klienter om status for deres sager løbende. I 1871 hyrede det nyoprettede Justitsministerium The Pinkerton National Detective Agency med det formål at afsløre og retsforfølge dem, der er skyldige i at overtræde føderal lov. Foreningen var kortvarig med passagen af ​​Anti-Pinkerton Act fra 1893, som ikke længere tillod private agenturer at være ansat af regeringen.

Wackenhut

Wackenhut er en relativ nykommer i sikkerhedsbranchen. Grundlagt i 1954 i Miami, Fla., Blev Wackenhut Corporation startet af George R. Wackenhut, en FBI special agent. I 1964 blev Wackenhut Services Inc dannet specifikt til at håndtere virksomhedens offentlige kontraktvirksomhed. Navnlig begyndte Wackenhut Job Corps Centers i 1985.

I 1990'erne trådte Wackenhut ind i den private korrigeringsindustri, der tilbyder omkostningseffektive rehabiliteringstjenester til fængslede. I en undersøgelse foretaget af Florida Corrections Commission i 1996 blev det fastslået, at privatisering var den mest omkostningseffektive måde at håndtere stigende krav til fængsler på.