Sådan File for en S Corporation i Georgien

Indholdsfortegnelse:

Anonim

S Virksomheder er små, nært holdte virksomheder, der er skattefritaget. Snarere rapporteres virksomhedens porfits kun på aktionærernes indkomstskat. Georgien kræver tre ting at være et "S" -selskab: at der ikke er mere end 75 aktionærer, at hver aktionær betaler Georgia indkomstskatter, og at virksomheden ikke kan oprette forskellige aktieklasser (f.eks. Aktier med stemmeret og aktier med distributionsrettigheder hver aktie af aktier skal være ensartet i et S-selskab) Hvis en virksomhed opfylder kravene, er den skattefritaget.

Elementer du skal bruge

  • Internetadgang

  • IRS-formular 2553

Besøg sos.Georgia.gov. Følg linkene til Korporationsafdelingen og vælg "Former en ny organisation" fra fanerne på venstre side af siden.

Klik på "File Corporation Online." Giv navnet på dit firma, dit navn og din adresse, en gyldig e-mail-adresse, virksomhedens hovedkontoradresse, navn og adresse på den registrerede agent, hvert navn en adresse på virksomhedens inkorporatorer og antallet af tilladte aktier.

I afsnittet "Valgfrie bestemmelser" angives, at du vælger at blive et "S" selskab.

Betal arkiveringsgebyret med et stort kreditkort. Fra marts 2010 kostede det $ 100 for at oprette et selskab.

Saml ikke mere end 75 aktionærer, og sørg for, at hver betaler Georgiens indkomstskatter og kun har en aktieklasse.

Ansøg om status for "S" Corporation fra IRS ved at udfylde og indsende IRS Form 2553 på www.IRS.gov.

Tips

  • Mens et S-selskab er skattefrit, betyder det ikke, at virksomheden betaler nogen skat. C-virksomheder (standardkorporationen) skal betale skat på den indtægt, de tjener. Aktionærer skal også rapportere eventuelle udlodninger fra C Corporation om deres personlige indkomstopgørelser.