Hvordan kan jeg returnere post til senderen?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan godt lide at besøge postkassen dagligt for at se, hvilke breve eller pakker venter på dig. Du kan dog være skuffet over at se to typer uønsket mail fra tid til anden: Mail, der er rettet til en anden og junk mail, der er adresseret til dig, men du ikke ønsker at åbne. I begge tilfælde kan du returnere posten til afsenderen uden gebyr ved at mærke kuvertens yderside.

Sorter gennem din mail og læg de bogstaver, du ønsker at vende tilbage til afsenderen, til side. Disse kan omfatte en kombination af bogstaver beregnet til en anden modtager eller uopfordret junk mail.

Skriv "Returner til Sender", "RTS" eller "Ikke på denne adresse" i store, letlæsbare bogstaver, hvis brevet er rettet til en anden. For junk mail, skriv "Return to Sender", "RTS" eller "Please Remove from Mailing List" på konvolutten.

Placér brevet i enhver postkasse, hvor den hentes og sendes tilbage til postsystemet for at komme tilbage til afsenderen. Hvis du for nylig har flyttet ind i et nyt hus, kan du normalt modtage mail adresseret til en anden i de første par måneder, efter at du er flyttet. Til sidst, og især hvis du skriver "Returner til afsender" og "Ikke på denne adresse" på konvolutter, vil den uopfordrede mail sandsynligvis falde.

Tips

  • Med junk mail kan du simpelthen smide det i skrald eller genbrug i stedet for at tage tid og kræfter for at mærke det og lægge det i en postkasse.

    Når du modtager en mail adresseret til en anden, især hvis det er personligt adresseret, skal du mærke konvolutten og sætte den tilbage i posten så hurtigt som muligt. Dette er ikke så vigtigt, hvis det er junk mail adresseret til en anden.

Advarsel

Åbn ikke den mail, du vil returnere. Åbning af post adresseret til en anden er imod loven, og den amerikanske posttjeneste vil ikke behandle post, der har været åben og læst.