Sådan bliver du en ordineret minister i New York

Indholdsfortegnelse:

Anonim

At starte et ministerium i New York kan være en måde at møde folks behov og tjene nogle penge på samme tid. En fælles venture for ordinerede ministre er at udføre ægteskaber. New York kræver ikke statslig licens til sine ministre, selvom New York City har licenskrav til bryllupper udført på Manhattan, The Bronx, Queens, Brooklyn og Staten Island. Ministrene skal være mindst 18 år gamle, men behøver ikke at være statsborgere.

Udfyld enhver seminaruddannelse, din kirke kræver dig at gøre, hvis det er relevant. Ikke alle kirker anerkender autoriteten af ​​gratis eller online-baserede ordineringer. New York kræver ikke, at din skole skal være i staten for at blive ordineret der.

Vælg et ministerium til at ordinere dig, hvis du ikke går til seminar. Flere ministerier, både kristne og ikke-kristne, eksisterer der tilbyder ordinationer gyldige i New York. Nogle eksempler er den første internationale kirke på nettet, amerikanske ægteskabsministrene og den amerikanske samfundskirkel.

Undersøg ministeriets åndelige stilling ved at læse sin troserklæring. Du og ministeriet bør afspejle hinandens overbevisninger.

Indsend ansøgningen om ordinering i New York sammen med passende gebyr, hvis det er relevant.

Gem de dokumenter, du modtager fra det ordinære ministerium på et sikkert sted. Du skal muligvis fremlægge disse dokumenter som bevis på din ordinering, når du tilmelder dig amtet, by- eller byklassikeren i det område, hvor du har dit ministerium.

Advarsel

Dit ministerium er ikke skattefrit, simpelthen fordi du er ordineret. Kontakt en skattefaglig, hvis du søger skattefritaget status.