Sådan registrerer du et eget foretagende i Tennessee

Anonim

En Tennessee-enhedsvirksomhed fremstår som en ikke-forretningsmæssig virksomhed, der opererer med en enkelt ejer. I henhold til Tennessee statslov har enmansindehavere ubegrænset ansvar for virksomhedernes gæld og forpligtelser. En eneste indehaver i delstaten Tennessee behøver ikke at arkivere dokumenter med staten som en betingelse for dannelse. Ifølge Tennessee statslove opstår der en enkelt ejendomsformation, når en person laver en forretningstransaktion.

Ansøg om en erhvervslicens. Ifølge Tennessee Chamber of Commerce hjemmeside må en eneste indehaver i delstaten Tennessee kun få en erhvervslicens fra det amt eller den kommune, hvor virksomheden opererer. En Tennessee eneste ejendomsret og dets ejer er en i samme. Med andre ord har en eneste ejendomsret i staten Tennessee ingen eksistens uden ejeren.

Fil et fiktivt firmanavn, også kaldet et antaget firmanavn. Enlige indehavere i delstaten Tennessee, der ønsker at operere under et andet navn end deres personlige navn, skal indgive et fiktivt firmanavn med Tennessee Department of State Office. Virksomhedsnavnet, som selgeren har valgt, må ikke tilhøre en anden registreret enhed i staten Tennessee. Gennemfør et online navn tilgængelighed søgning på Tennessee Department of State hjemmeside.

Ansøg om et føderalt skatte-id-nummer. Enlige indehavere i staten Tennessee med ansatte skal indhente et føderalt skatte-id-nummer fra IRS. Tjekkiske enhedsindehavere kan få et føderalt skatte-id-nummer via telefon, fax, online eller mail. Telefon- og onlineforespørgsler tillader, at en enkeltmandsvirksomhed i Tennessee modtager et føderalt skatte-id-nummer til øjeblikkelig brug. Enlige indehavere i Tennessee, der vælger at faxe Form SS-4 til IRS, vil vente op til fire arbejdsdage for at modtage et føderalt skatte-id-nummer. Tennessee enmanshavere, der vælger at sende formular SS-4, kan vente så længe som fire uger for at modtage et føderalt skatte-id-nummer.

Tilmeld dig Tennessee statsskatter. Enlige ejerandeler i staten Tennessee med ansatte skal ansøge om et statsskat ID-nummer. Desuden skal Tennessee-enhedsvirksomheder med medarbejdere registrere sig for arbejdstagernes erstatningsforsikring samt statslige ledighedsskatter. Tennessee-enhedsvirksomheder skal fremlægge fiktive virksomhedsnavnepapirer, hvis det er relevant, og et føderalt skatte-id-nummer for at få et Tennessee-statsskat ID-nummer. Arbejdsgivere, der opererer som enejere i Tennesee, skal registrere sig for arbejdstagernes erstatningsforsikring samt statslige ledighedsskatter med Tennessee Department of Labor og Workforce Development.

Ansøg om Tennessee licenser og tilladelser. De tilladelser og licenser, der kræves for enmansvirksomheder at operere i staten Tennessee, vil afhænge af virksomhedens art. Frisører, revisorer og andre fagfolk, der opererer som eneejer i Tennessee, skal indhente en statslig erhvervslicens. Enhver indehaver involveret i detailsalg vil skulle erhverve en salgs- og brugskortstilladelse fra byens kontoristkontor. Desuden kan en Tennessee-enhedsindehaver være forpligtet til at opnå visse zoneindlæggelses tilladelser afhængigt af virksomhedens placering. Kontakt byen eller amtsklerkens kontor for at fastlægge licens- og tilladelseskrav til enmansvirksomheden.