Sådan laver du et visitkort

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan laver du et visitkort. Forud for moderne hjemme desktop publishing software, at have visitkort lavet var en kedelig proces med design og revision gennem et trykkeri. I dag kan software, printere og kortbeholdning til hjemmebrugere producere et smukt visitkort på få minutter. Sådan gør du et visitkort.

Elementer du skal bruge

  • Visitkort lager

  • Visitkort software

  • Computer

  • Printer

Kig efter et kvalitetskort papir. Mange detailhandlere, såsom Wal-Mart eller Target, tilbyder professionel klasse kortlager til trykning af professionelle visitkort. Flere typer kortmuligheder er tilgængelige, varierende i farve, tykkelse og tekstur.

Læs printerens brugermanual for at få en bedre forståelse af, hvordan du udskriver visitkort. Nogle printere kræver særlige indstillinger og orientering, der er specifikke for det specifikke kortlager.

Overvej software til visitkortene. Mange virksomheder producerer software specifikt til design og udskriftskvalitet visitkort. Nogle tilbyder skabeloner, der kun skal udfyldes, og andre tilbyder en grundlæggende ren skifer for at skabe et unikt design.

Design visitkortet med stor information. Medtag forretnings- og mobiltelefonnumre, korrekte adresser og alle de oplysninger, der er nødvendige for at beskrive virksomhedens art og drift.

Udskriv visitkortene på kvalitetskort og sørg for, at det anvendte blæk er vandtæt. De fleste inkjet printer blæk er ikke vandtætte og kan smudre eller løbe hvis det er vådt.

Tips

  • Holde skrifttypen simpel. Mange mennesker, der opretter deres første visitkort, pryder kortet med flotte skrifttyper, der faktisk er meget vanskelige at læse ved første øjekast. Stil tæller, men opret et kort, der læser let. Husk at medtage eventuelle e-mailadresser og websteder på visitkortet, hvis det er nødvendigt.