Hvad er en føderal punktafgift?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Punktafgifter, også kendt som producentens punktafgifter, er gebyrer pålagt af alle niveauer af regeringen på specifikke varer, aktiviteter og tjenester, såsom benzin, spil og telefontjeneste. Punktafgifter overføres normalt til forbrugeren som den normale omkostning ved at drive forretning. Beløbet er af og til udsendt til forbrugeren, som f.eks. Hos mange amerikanske benzinstationer. Imidlertid er beløbet ofte simpelthen indarbejdet i prisen uden nogen notering.

Skatopsamling

De fleste statslige forfatninger indeholder bestemmelser om punktafgifter, mest begrænsende beløb opkrævet til brændstoffer og aktiviteter som spil. Fabrikanter betaler normalt punktafgifter ved indgivelse af føderale indkomstskatter. Føderale punktafgifter på importerede varer indsamles på tidspunktet for indrejse i USA.

Telefon Skat

Den første telefon punktafgiftsskat blev vedtaget i 1898 for at øge føderale indtægter for at hjælpe med at udbetale den nationale gæld, der blev afholdt som følge af den spanskamerikanske krig. Langtidsskatten blev genindført i 1914 for at hjælpe med at rejse midler til Første Verdenskrig og igen i 1932 for at hjælpe med indsamling til nationale hjælpeprogrammer. Med Amerikas indgang til Anden Verdenskrig blev skattebeløbet hævet, og for første gang blev lokal telefontjeneste beskattet. De føderale punktafgifter på alle former for telefonitjenester og leveringssystemer er blevet samlet i stigende beløb siden anden verdenskrig.

Benzin skat

Den første punktafgift på brændstof blev overført af staten Oregon i 1919, og andre stater fulgte snart. Alle stater og District of Columbia indsamlede punktafgifter benzin skatter i 1932, der spænder fra en lav på 2 cent til en høj på 7 cent per gallon. Den føderale regering havde vedtaget andre former for punktafgifter forud for 1932, men kongressen så benzin som en primær mekanisme til at indsamle yderligere midler til at betale for New Deal-programmerne. Den første føderale afgift på benzin var en øre pr. Gallon. Siden den første blev vedtaget, har den føderale benzin punktafgift finansieret Highway Trust Fund, fjernelse af lækage underjordiske brændstofopbevaringstanke, reduktion af statsgælden, alternative transportformer og oprettelse og vedligeholdelse af rekreative stier.

Luftfartskat

Føderale punktafgifter opkræves også på luftfartsselskaber. Private operatører betaler en brændstofafgift, mens kommercielle firmaer betaler skat baseret på mængden af ​​transporteret ejendom. Passagerafgifter er baseret på flysegmenter, en hovedskat og / eller en procentdel af det gebyr, der er opkrævet for rejser.

Fælles skattefritagelser

Fabrikantenes fagforeninger og branchens lobbyister arbejder for at reducere de punktafgifter, der pålægges industrier, varer og tjenesteydelser. Kongressen overgår nye undtagelser og skattelettelser hvert år, mens tidligere undtagelser udløber eller forlænges. Nogle fiskeri og bueskydning produkter, for eksempel, er undtaget fra føderale punktafgifter. Luftfart kan fritages for punktafgift, afhængigt af dets formål (dvs. for museer, regeringer, små fly og nødsituationer). Nogle skydevåben salg kan ligeledes fritages for punktafgift afhængig af omfanget af virksomhed udført af fabrikanten, producenten eller importøren.