Sådan Find Åbning Restauranter Idéer (suppe og salat)

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Åbning af restauranter, såsom en suppe og salatbutik, er en original ide for en fødevarevirksomhed. Mens mange restauranter tilbyder supper og salater på deres menu, er det sjældent at finde en, der kun specialiserer sig i supper og salater. Denne artikel vil lære dig at åbne en ny restaurant, der kun sælger supper og salater.

Elementer du skal bruge

  • Beliggenhed

  • Firmanavn

  • Personale

  • Menu

Start med at finde en fantastisk beliggenhed for en suppe og salatrestaurant.Se i virksomhedsafsnittet i din by eller by. Gennemfør en markedsundersøgelse for, hvor succesfulde en suppe og salatrestaurant vil være i dit område. Opnå succes i restaurantbranchen ved at erhverve en gadeplan i nærheden af ​​en stor kontorbygning.

Udvikle et firmanavn til din restaurant. For eksempel er et koldt navn til en suppe og salatrestaurant "Hot and Cold" eller "Væsker og faste stoffer." Tænk på et navn, der er fangende. Tiltræk unge og gamle kunder til din nye suppe og salatrestaurant. Start en marketingkampagne ved at uddele flyers i det område, hvor du åbner restauranten.

Lej en forretningschef, en revisor og en kok. Motivere andre til at blive begejstret for din suppe og salatidee. Forhandle lønninger med de personer, du ansætter, baseret på hvor meget virksomhedens overskud i det første år. Få de rigtige licenser og tilladelser til at åbne en restaurant. Planlæg dig for at åbne suppen og salatrestauranten i efteråret, når vejret bliver køligt.

Lav endelig en spektakulær suppe og salatmenu. Udvikle supper som "kødball og ost suppe" eller "selleri og rejer suppe." Intervju venner og familie og prøv dine nye receipes på dem. Undersøgelse udfører restauranter for at bestemme, hvor mange kunder de har regelmæssigt. Tilby en god suppe og salatprodukt til en god pris.

Anbefalede