Sales Reporting Ideas

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Synlighed og adgang til salgsrapporter giver en visuel påmindelse om mål og kan bidrage til at give et kritisk indblik i tendenser eller potentielle områder af indtjeningshensyn. Rapporter kan oprettes til ledelsesvurdering, medarbejderanalyse eller virksomhedsdistribution. De mest succesfulde salgsrapporteringsideer fører til højere forretningsmæssige overskud og øger salgspersonalets motivation.

Daglig status salgsrapport

Opret en daglig statusrapport, der distribueres til dit salgspersonale, der giver en realtidsguide til salgssucces. Du kan vælge at få rapporten til at vise en fremskridtsmåler hen imod et mål, individuelle beregninger pr. Produktlinje eller afdelingssalget. Formålet med denne rapport er at hjælpe med at holde salgspersonalet motiveret dagligt for at opfylde langsigtede salgsmål og virksomhedskrav. Ændre salgsrapporten for at matche virksomhedens produkter og salgsproces.

On Demand Sales Report

Opret en rapport, som salgspersonale eller ledere kan få adgang til, når det er nødvendigt. Tillad en datointervalindgangsmetode, der viser totals over en bestemt tidsperiode for maksimal funktionalitet. Overvej at tilbyde forskellige salgsrapportformater, som f.eks. En resumérapport, en detaljeret salgsrapport og individuelle medarbejderrapporter. Disse rapporter giver ledere og salgspersonale mulighed for selv at administrere deres databehov på en hensigtsmæssig måde.

Potentiel salgsrapport

Udvikle en potentiel salgsrapport for kundeemner og førsalgsprocesser. Denne rapport skal skitsere kunden, potentielle salgstal og give en nuværende status for salgsstatus. En gratis formular for noter og yderligere oplysninger kan inkluderes for komplekse produkter eller service salg. Den potentielle salgsrapport kan bruges til at hjælpe med at prioritere marketing- og salgsressourcer, prognose periodeafslutende salgstotaler og analysere salgsafdelingens fremskridt hen imod etablerede mål. Denne rapport skal give en realtidsvisning i salgsrørledningen.

Omkostningsbaseret salgsrapport

Præsentér en salgsrapport, der beskriver de underliggende omkostninger ved salg inklusive produktomkostninger, udviklingsomkostninger, overhead og salgspersonalallokering. Denne rapport vil præsentere et mere repræsentativt billede af dit salgsgevinst. Brug denne rapport til at nedbringe omkostningerne og fokusere på salgsmetoder og produkter med højere fortjeneste. Formålet med rapporten er at ændre din salgsstyrke fra et talfokuseret system til et overskudsdrevet salgsteam.