Den gennemsnitlige løn for en taxonom

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Taxonomi er studiet og klassificeringen af ​​levende ting. Feltet er yderst vigtigt for bevarelsen af ​​mangfoldigheden af ​​planter og dyr i miljøet. Taxonomer er videnskabsmænd, der er uddannede eksperter på området. Nogle taxonomer er eksperter på bestemte arter, slægter og familier. Taxonomer vil ofte samarbejde med andre dyre- og plantespecialister for fuldt ud at beskrive og klassificere en organisms sted i miljøet.

Definition

Taxonomer studerer forholdet mellem planter og dyr og kategoriserer organismerne i arter og højere kategorier. Taxonomer kan beskrive nye arter og kan studere kendte arter for at bestemme forbindelsen mellem nye og kendte grupper. De bestemmer passende navne for arter og andre klassificeringsenheder, og de præsenterer deres forskning for det videnskabelige samfund som helhed. Når eksisterende printressourcer til plante- og dyrklassifikation er utilstrækkelige til at klassificere en bestemt art, skal taxonomer opfordres til at undersøge og bestemme artens klassifikation.

Koncentration

Der er flere områder af klassifikation, som en taksonomer kan fokusere på, men de to hovedkategorier er plante taxonomi og dyre taxonomi. En dyre taxonom gør mere end en plante taxonomist ifølge en undersøgelse foretaget af Salary Expert. En dyre taxonom gør en gennemsnitlig årsløn på $ 48.465 i de 10 undersøgte større byer. I de samme undersøgte byer er den gennemsnitlige årsløn for en takstonomonom på 40.660 USD.

Beliggenhed

Placeringen af ​​en taxonom kan have stor indflydelse på den løn, han kan tjene. Ifølge Salary Expert var de to største byer for en dyre taxonom af de 10 undersøgte Dallas og Houston, begge i Texas, med gennemsnitlige lønninger på henholdsvis $ 57.840 og $ 55.344 pr. År pr. 28. marts 2011. De to nederste byer undersøgt var Boston, Massachusetts og Orlando, Florida, med løn på henholdsvis $ 37.265 og $ 38.431. For en plantagonomonom var de to undersøgte to byer også Dallas, og Houston, med løn på henholdsvis $ 48.526 og $ 46.431. De laveste to byer var også Boston og Orlando med henholdsvis $ 31.264 og $ 32.242.

Sammenligning

Indkomst for en taksonomer sammenligner ikke fordelagtigt med andre forskere inden for biovidenskab. Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) var den gennemsnitlige årsløn for livsforskere $ 63.970 pr. År i maj 2009. De mellemste 50 procent for branchen var mellem $ 48.180 og $ 90.160. Den nederste 10 procent tjente mindre end $ 38.680 og de øverste 10 procent tjente op på $ 123,220.