Definition af Courier Service

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Courier-tjenester hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at transportere vigtige dokumenter, pakker og andre ting. En kurertjeneste noteres for hurtig levering, sporing og sikkerhed for varer, der leveres. Store kurertjenester, som United Parcel Service (UPS), er ofte i direkte konkurrence med USAs posttjeneste.

Historie

Courier-tjenester er blevet brugt i århundreder. I sin tidligste form var en kurertjeneste afhængig af budbringere for at levere telegrammer og andre meddelelser til fods, heste eller cykler. United Parcel Service, også kendt som UPS, er den ældste kurertjeneste af sin art. UPS blev grundlagt i 1907. Kurertjenester blev en øget nødvendighed, fordi virksomhederne skulle transportere varer fra et sted til et andet. Andre virksomheder som FedEx blev grundlagt i 1970'erne. Væksten i den internationale forretning har øget konkurrencen blandt kurertjenester. Dagens større kurertjenester bruger ofte et sofistikeret netværk af systemer til at levere varer.

Courier Service vs US Postal Service

En kurertjeneste giver virksomheder og enkeltpersoner et alternativ til den statslige amerikanske posttjeneste. Courier-tjenester koster normalt mere end US Postal Service. På bagsiden har kurertjenestefirmaer, der konkurrerer direkte med US Postal Service, typisk hurtigere leveringstider. Den amerikanske posttjeneste og konkurrerende kurertjenester har lignende sikkerhedsindstillinger til sporing af varer og underskriftskrav.

Lokale Courier Services

Courier-tjenester kan være enorme, som DHL og UPS, eller lokale. Lokale kurertjenestevirksomheder opererer i en bestemt by eller kommune. Små kurertjenester leverer typisk pakker med cykel, scooter eller motorcykel. Lokale budtjenester kan opleve høj forretningsmængde i store byer som Chicago og New York. Disse store byer har virksomheder, der har brug for dokumenter og pakker leveret til andre steder i samme by, ofte på samme dag.

Store Courier Services

Større kurertjenester opererer på nationalt og internationalt plan. Store kurertjenester bruger et netværk af nav, der er strategisk placeret over hele kloden, og transporterer store pakker og andre varer med fly, tog og bil. Der er nogle kurertjenester som Overseas Courier Service, som specialiserer sig specielt i oversøisk pakke levering. UPS er den største kurertjeneste med en værdi på 49,7 mia. USD.

Potentiel

Brugen af ​​internettet (e-mail og fax) har haft en negativ indvirkning på brugen af ​​kurertjenester. Dette gælder især forholdet mellem virksomheder og mindre kurertjenester. Hvis du er et lille kurerfirma, er den gode nyhed, at nogle ting simpelthen ikke kan faxes eller mailes. For større kurertjenester virker fremtiden lyse, da enkeltpersoner og virksomheder fortsat arbejder i en stadig mere globaliseret verden.