Sådan udskriver du en batchrapport på et kreditkortmaskine

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En batchrapporter er en af ​​de vigtigste rapporter, som din kreditkortmaskine har at tilbyde. Batchrapporten giver dig en oversigt over hver kredit- og betalingskortstransaktion, som du har behandlet i batchen samt deres samlede. Du må måske forlade eller glemme at køre en batchrapport på en travl dag. At vide, hvordan du genoptryk det, vil holde dig i at bruge værdifuld tid på telefon med din købmandstjenesteudbyder.

Elementer du skal bruge

  • Kreditkort maskine

  • Printerpapir

Luk batchet, før du udskriver rapporten. For at gøre dette på en Hypercom-terminal, tryk på "Settle" -tasten, og indtast derefter adgangskoden. Standardadgangskoden er "0000". Terminalen vil bede dig om at bekræfte det partiantal du ønsker at afregne. Hvis mængden på skærmen er korrekt, skal du trykke på "Enter". Terminalen begynder at afregne batchet. For en Nurit-terminal skal du trykke på "Batch" -tasten og derefter trykke på "Enter" for at vælge "All". Terminalen vil ringe ud, afregne batchet og udskrive en rapport.

Få adgang til rapportens menu / funktion. For at genudskrives en batchrapport på en Hypercom-terminal, skal du trykke på den grå "Rapporter" -tast. På en Nurit-terminal skal du trykke på "Menu / Escape" -tasten og derefter trykke på "Enter" for at vælge rapportmenuen.

Udskriv batchrapporten. På Nurit-terminalen skal du trykke på "3" for en historikrapport. Dette giver dig mulighed for at udskrive batchrapporterne for alle batcher, der er behandlet inden for de sidste tredive dage. På Hypercom terminal vælg "Summary Report" og tryk "Enter". Rapporten vil udskrive.

Kontakt din sælgerstjenesteudbyder, hvis du har svært ved at få adgang til den rapport, du ønsker at udskrive, enten på grund af batchens alder eller en teknisk fejlfunktion. Din tjenesteudbyder kan levere en detaljeret batchrapport til næsten alle batcher, du har behandlet inden for kalenderåret.