Sådan kontrolleres et skattefritaget nummer

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Internal Revenue Service behandler ansøgninger til organisationer, der ønsker skattefritaget status. Når organisationer indgiver en ansøgning om fritaget status, modtager de et brev fra IRS, hvis de er godkendt, idet de angiver, at de er en velgørende organisation. Dette dokument kaldes en IRS non-profit bestemmelsesbogstav og angiver skattefritaget nummer. Du kan tjekke et non-profit skattefritaget nummer for at kontrollere, at organisationen er legitim.

Indsamle oplysninger om organisationen, herunder navn, adresse og by, stat og postnummer.

Gå online til hjemmesiden for interntjeneste og gå til velgørenheds- og idealsiden. Vælg "Søg efter velgørenhedsorganisationer" og gå til "Søg nu." Indtast oplysninger om den velgørende organisation, du vil søge. Selvom du ikke kan søge efter skattefritaget nummer, kan du søge efter organisation og placering. Vælg "Søg", og du vil blive bragt til en liste over organisationer. Du kan verificere, at organisationen er en skattefri, non-profit organisation. Du kan også kontakte Internal Revenue Service på (877)829-5500 og bede om at de verificerer det skatteidentifikationsnummer, du giver.

Anmod om en kopi af organisationens skattelettede brev direkte. Hvis du anmoder om en non-profit organisationens skattebestemmelsesbrev, skal de give dig en kopi. Kontroller, at brevet er fra Internal Revenue Service og inkluderer skattefritaget nummer og organisationskode, som f.eks. 501c3.

Gå til velgørenhedsnavigationswebstedets websted og indtast organisationens navn i "Charity Search" -indstillingen. Vælg den korrekte organisation, der er angivet på resultatsiden, og klik på navnet. På organisationens informationsside finder du oplysninger om Organisationen, herunder finansielle data. Det skattefritagne nummer vil blive opført på siden, som du kan tjekke mod din rekord. Husk, at ikke alle organisationer er opført på Charity Navigators hjemmeside.

Tips

  • Tøv ikke med at anmode om det skattefritagne nummer for at bekræfte en organisations status før du yder en finansiel donation.

Advarsel

Hvis en organisation er i rødt, kan du tænke to gange før donere penge til organisationen. Underskud i driftsbudgettet kan signalere dårlig ledelse og ledelse inden for et nonprofit og kan føre til tilbagekaldelse af nonprofit status.