Sådan laver du en pengeoverførsel via internettet

Anonim

Det var en simpel måde at kommunikere og dele information i første omgang, men internettet bliver et mere nyttigt værktøj hvert år.Nu kan du betale dine regninger, købe dine dagligvarer, spille spil, tale i telefon, chatte med dine venner og endda sende penge over internettet. Læs nedenstående trin for at få hjælp til de nemmeste måder at tjene penge på transaktioner over internettet.

Naviger til Paypal hjemmesiden. Klik på "Tilmeld" for at oprette en Paypal-konto.

Bekræft din nye Paypal-konto. Når du har oprettet en konto, bliver du bedt om at bekræfte dine bankoplysninger ved at rapportere et Paypal depositum på din konto (normalt 2 til 4 cent).

Klik på send penge. Når din konto er blevet bekræftet, kan du foretage en penge transaktion med en anden, der også har en Paypal-konto.

Indtast e-mail-adressen eller telefonnummeret til den person, der skal modtage din betaling. Hvis du sender penge til en e-mail-adresse eller telefonnummer til en person uden en Paypal-konto, bliver han bedt om at oprette en enkelt.

Indtast beløb og betalingsoplysninger. Du kan betale ved hjælp af penge fra din bankkonto, kreditkort eller PayPal-kontosaldo. Når du har bekræftet beløbet, skal du klikke på send penge for at afslutte transaktionen. Paypal vil sende dig en kvittering til dig.

Naviger til Western Union Website. Klik på "Tilmeld" for at oprette en konto.

Klik på "Online" for at sende penge over internettet.

Vælg den stat, hvor pengene bliver sendt fra. Vælg den stat, hvor pengene vil blive sendt.

Vælg den ønskede tjeneste. "Penge i minutter" sender penge til en Western Union-placering. "Direkte til Bank" vil indskyde penge direkte på modtagerens bankkonto.

Indtast de ønskede oplysninger og mængden. Klik på "Send" for at starte pengetransaktionen. Du modtager en bekræftelse fra Western Union.

Anbefalede