Definition af en Business Check

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Forretningskontroller kan også udskrives til en bestemt organisation eller virksomhed. Forretningskontroller er effektive og vil gøre din virksomhed professionel og troværdig.

Hvad er en check?

En check er en lovlig betalingsform, der lovende overfører penge fra den ene part til den anden. Det fortæller en finansiel institution at tage et bestemt beløb fra en bestemt konto.

Business vs personlige checks

Personlige checks trækker betalinger fra en kontokonto hos en person eller husstand. Forretningskontroller tegner penge fra en virksomhedskonto tilhørende et bestemt selskab.

Endorsing Business Checks

En forretningskontrol er godkendt ved hjælp af selskabets juridiske navn og underskrift af en repræsentant som virksomhedsejer eller kasserer. Du kan vælge at begrænse godkendelsen ved at skrive "Kun til indbetaling" på bagsiden.

Typer af Business Checks

Der er to grundlæggende typer forretningskontroller. Laser eller computer business checks er færdig med regnskabssoftware, og manuelle checks er skrevet manuelt.

Bestilling af erhvervskontrol

Du kan bestille forretningskontrol personligt med din virksomheds oplysninger. Bestil dem fra den bank, hvor du har en virksomhedskontrolkonto eller fra onlinecheckprintere som Check Advantage eller Checks Unlimited.