Regler for brug af en portmåler

Indholdsfortegnelse:

Anonim

En frankeringsmåler på dit hjemmekontor kan spare penge og ture til posthuset, men brugen er underlagt strenge regler. Retningslinjer skal følges for at sikre, at du ikke begår en postkriminalitet.

Brug

En frankeringsmåler, også kendt som et postbevisningssystem, er en maskine, der "en kunde bruger til at udskrive bevis for, at porto, der kræves til mailing, er betalt", ifølge US Postal Service-webstedet.

Betingelser

US Postal Service lejer eller leaser porto meter til virksomheder. Maskinerne kan ikke sælges, videresælges eller købes.

Inspektioner

US Postal Service anfører, at postmaskens producenter "skal foretage inspektion af bestemte målere på en planlagt basis." Kunden skal overholde disse inspektioner.

Trykning

Når du udskriver en portetiket, kaldet et "indicium", skal du udskrive det nøjagtige beløb baseret på vægt, klasse, form og andre kriterier for poststykket.

rettelser

Hvis du undlader at deponere poststykket efter den dato, der er angivet på postetiketten, skal du rette dato. Du kan kun gøre dette en gang pr. Mail-stykke. For at rette en dato skal du udskrive en ny etiket med den rigtige dato. Mærket skal vise en portværdi på nul.

Hvis du har et brevformatstykke, skal du placere den korrigerede etiket på den ikke-adresserede side i øverste højre hjørne eller på adressesiden i nederste venstre hjørne. Hvis du har en pakke eller et fladt stykke, skal du placere den korrigerede etiket ved siden af ​​det originale tegn, undtagen når det anvendes af en blækprinter på stregkodede lejligheder.

Hvis du har udskrevet en etiket uden tilstrækkelig porto, skal du udskrive etiketten for det resterende beløb.