Sådan laver du tags til smykker og tøj

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Prisetiketter kan være mere end blot et klistermærke på et emne eller et hængende tag, der er fastgjort til et stykke tøj. En lille virksomhedsejer kan prise genstande og fremme sin forretning ved at bruge en prisseddel og visitkort kombination. Visitkort bruges som priser tags er en måde at fremme dit smykke eller tøj boutique når deltage i messer, håndværk messer eller ferie expos.

Elementer du skal bruge

  • Visitkort

  • Adressetiketter

  • Bånd

  • Små sikkerhedsnåle

  • Hulstempel

  • bånd

Få dine visitkort trykt på et robust kartonpapir. Du kan udskrive kortene selv fra en hjemmecomputer, eller du har kortene professionelt udskrevet. Et visitkort skal indeholde dit firmanavn, telefonnummer, butikssted, e-mail-adresse og websted.

Udskriv pris etiketter ved hjælp af et mærke gør program på en computer. Indstil hver etiket for at få en linje udskrevet med "Varenummer", "Størrelse" og "Pris". Du kan enten forlade beløbene blankt og manuelt udfylde disse, da du har brug for en prislappe eller have alle oplysningerne påtrykt på etiketten.

Stans et hul i det øverste venstre hjørne af visitkortet. Bind båndet gennem hullet og fastgør det til tøj ved at binde gennem en etiket, knaphul eller fastspænding med en sikkerhedsnål. Du kan også binde visitkortet til større stykker smykker, såsom halskæder, armbånd og ringe.

Vedhæft øreringe til visitkortene. Punch to huller stor nok til at glide ørering studs gennem visitkortet. For at sikre øreringe på visitkortet skal du placere et stykke tape over bagsiden af ​​visitkortet, der dækker øreringe.