U-Haul Truck Størrelser

Indholdsfortegnelse:

Anonim

U-Haul har lastvogne til rådighed til at passe til en række forskellige typer, og de anbefaler specifikke lastbilstørrelser baseret på, hvad dine behov er. U-Haul sælger også kasser og andet emballageudstyr for at lette dit træk, alle tilgængelige på ét sted. Lastbilstørrelse er nøglen til planlægningen af ​​den store dag.

Fungere

U-Haul giver dig mulighed for at leje lastbilen, pakke den og køre den selv en eller anden tur og returnere den til U-Haul i slutningen af ​​weekenden eller den periode, du har reserveret turen til. Du betaler et fedt dagligt gebyr for udlejning af lastbiler samt kørekørsel og forsikring. Lastbilens størrelse afhænger af antallet af værelser, du skal flytte, fra et fire eller flere soveværelseshuse til en studie lejlighed. De lejer også varevogne, lasthakker og lastvogne til at transportere mindre varer.

typer

Den største U-Haul-lastbil er 26-fods lastbilen. Denne lastbil anbefales til et fire soveværelse eller større hus. Den 24-fods lastbil anbefales til et tre til fire soveværelse hus. U-Haul's 17-fods lastbil anbefales til et to-tre soveværelse hus. Der er også en 14-fods lastbil, som anbefales til et 1-2 værelses hus. Den mindste lastbil U-Haul huslejer er 10-fods lastbilen, som anbefales til en lejlighed.

Funktioner

De 26 fods og 24 fods lastbiler har et område kaldet "Moms loftet". Dette område, over førerhuset på trucken, indeholder ekstra plads. Det anbefales til skrøbelige genstande, der bedst holdes væk fra de tungere genstande, du bærer i truckens hovedområde. Nogle af disse lastbiler har også oppustelige blærer, der letter kørslen og kan deflateres for at sænke trucken tættere på jorden for lettere læsning. Mindre lastbiler er allerede bygget lavt til jorden for at gøre det nemmere for dig at indlæse dem. U-Hauls lastramper er den bredeste til rådighed, hvilket igen letter afspændingen ved at flytte dagen.

effekter

Sørg for, at du ved, hvordan man kører et pindskift, da U-Hauls større lastbiler ofte er tilgængelige med kun manuel gearkasse. Overvej også hvor behagelig du kører en stor lastbil gennem boligområder. Mens spejle på siderne af lastbilerne er nyttige, medmindre du føler dig sikker på baghjulet på en stor lastbil, kan det være svært at se og manipulere trucken let.

Overvejelser

hvis du er usikkert om to størrelser af lastbil, få den større. Da du skal betale for kilometertal, er det billigere at betale den minimale (typisk $ 10) forøgelse for at gå op på en lastbilstørrelse i stedet for at betale for en ekstra tur til dit nye hjem.