Hvor meget bliver katolske præster betalt?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

De to vigtigste klassifikationer af romersk-katolske præster er religiøse præster og diocesanske præster. Religiøse præster tilhører en orden, såsom franciskanerne eller jesuitterne. En bispedepræst eller sekulær præst arbejder under ledelse af biskoppen af ​​hans bispedømme. Et bispedømme er et religiøst område, der er opdelt i sogne og styret af en biskop. Biskoppen giver præster til sogne.

Religiøs præst

En religiøs præst, som jesuiten, tager et løfte om fattigdom. Alt hvad han tjener går til sin ordre, og hver ordre støtter sine præster. I USA anerkender Internal Revenue Service løftet om fattigdom og undgår derfor religiøse præster at betale føderal indkomstskat.

Bispediske præster

En bispedepræst tager ikke et løfte om fattigdom. Løn blandt diocesanske præster varierer alt efter bispedømmet, hvori de tjener. Kompensation er baseret på den lokale levestandard. Sognebyen giver præstens grundlæggende fornødenheder. Sammen med en løn kan en bispedepræst modtage en sygesikring, en pensionsplan, opholdsrum og en bilgodtgørelse. Der var omkring 30.000 diocesan præster i USA fra og med 2002, ifølge "romersk-katolske præster", en rapport udgivet på University of Missouri-St. Louis hjemmeside.

Årlige lønninger

Årlige lønninger til bispelige præster spænder mellem $ 15.291 og $ 18.478 i 2002, ifølge "romersk-katolske præster". Dette var højere end det indkomstområde, der blev rapporteret for 1998, citeret af US Department of Labor's Occupational Outlook Handbook, der viste årlige lønninger mellem $ 12.936 og $ 15.483. Yderligere fordele, såsom bolig, sygesikring og en pensionsplan, kan skubbe pakkeværdien over $ 30.000 om året.

Andre positioner

I stedet for at præsidere over en sogn eller tjene som en religiøs præst, kan en katolsk præst tage en anden stilling. Afhængig af hans uddannelse kan han være administrator på et kollegium, præsidere over en privat skole, blive et hospitalskapain eller tjene i en anden kapacitet. I sådanne tilfælde kan indkomsten variere betydeligt i forhold til stilling og omstændigheder.

Eksempel

Som et eksempel tilbød i juli 2011 en jobpost for en ordineret romersk katolsk præst til at tjene som præstkapelin på et hospital, en minimale timeløn på $ 20,24 og en maksimal timeløn på $ 32,99. Den fuldtidsholdte stilling tilbød 32 ugentlige timer, hvilket gør den årlige løn for en præst til stillingen, der tjener maksimumsintervallet, lidt under $ 55.000. Stillingen var berettiget til yderligere ydelser. Arbejdskravene omfattede en Master of Divinity-grad.