Sådan sælger du noget på Craigslist ved hjælp af PayPal

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Craigslist og PayPal blev lavet for hinanden. Craigslist er en lokal online-klassificeret annoncewebsted, der startede i 1995 og ifølge CNN havde udviklet trafik på mere end 1 milliard sidevisninger en måned i 2004. PayPal, en online betalingstjeneste, blev offentliggjort i 1999 og nåede 1 milliarder dollar i markedsværdi inden 2002. Forbrugerne genkender craigslist som et alternativ til online-auktioner; de genkender PayPal som et alternativ til checks, postanvisninger og kreditkort. Det er nemt at sælge noget på craigslist ved hjælp af PayPal.

Elementer du skal bruge

  • PayPal-konto

  • Email konto

Åbn craigslist i din browser og klik på linket "Post til klassificeret" i øverste venstre hjørne af siden. På den næste side skal du klikke på "til salg" under teksten, der læser "Hvilken type af indlæg er dette." På den næste side skal du vælge den kategori, der bedst beskriver, hvad du sælger. På den næste side skal du vælge det nærmeste sted, hvor du bor.

Indtast en titel for din annonce i boksen "Posting Title". Brug ord, som du forventer, at en køber vil bruge, når du søger efter din vare. Inkluder "Paypal" i titlen for at tiltrække købere, der ønsker at bruge PayPal til at betale.

Indtast din pris i feltet "Pris" og din by eller kvarter i feltet "Specifik placering". Disse er valgfrie felter. Hvis du udfylder dem, tilføjer craigslist dem til den beskrivelse, som købere ser i deres søgeresultater.

Indtast din email-adresse i feltet "Svar til:". Vælg muligheden for at "skjule" din e-mail-adresse eller "anonymisere" den baseret på, hvordan du vil have købere til at kontakte dig. Hvis du "gemmer" din e-mail-adresse, skal du huske at angive et nummer, hvor interesserede købere kan ringe eller skrive dig. Hvis du "anonymiserer" din e-mail-adresse, kan købere kontakte dig via e-mail, men de kan ikke se, hvad din e-mail-adresse er.

Skriv en beskrivelse af dit emne i boksen "Bogføringsbeskrivelse". Fortæl købere, du vil acceptere PayPal-betalinger for de varer, du sælger. Klik på knappen "Tilføj / Rediger billeder", hvis du vil tilføje billeder til din annonce. Upload eventuelle billeder, du ønsker at blive vist i annoncen. Klik på "Gennemse" og vælg en billedfil fra din computer. Klik på "Åbn" for at uploade filen. Gentag dette trin for at tilføje op til tre billeder. Når du er færdig med at tilføje billeder, skal du klikke på knappen "Fortsæt".

Tjek den e-mail-konto, du brugte til at placere din fortegnelse. Craigslist sender en e-mail med et link til din annonce til den e-mail-adresse, du brugte til at placere annoncen. Når du modtager beskeden, skal du klikke på linket for at offentliggøre annoncen. Vent til en køber at kontakte dig, og luk aftalen.

Spørg din køber for sin e-mail-adresse, og fortæl ham, at du vil sende ham en faktura for varen. Fortæl ham at betale fakturaen ved PayPal, når han modtager den.

Gå til PayPal og log ind på din konto. Klik på fanen "Min konto" og knappen "Anmod om penge".

Indtast købers e-mail-adresse i feltet "Modtagerens e-mail-adresse". Indtast købsbeløbet i feltet "mængde", og vælg "varer" under "Anmod om betaling for." Klik på knappen "Fortsæt".

Gennemgå oplysningerne på den næste side, og kontroller, at det er korrekt. Hvis du ønsker, skal du skrive en personlig besked til køberen. Klik på knappen "Anmod om penge". PayPal giver dig besked via e-mail, når køberen har betalt din faktura. Lever varen til køberen, efter at du har modtaget betalingen.

Tips

  • Craigslist rådgiver sine brugere, at de fleste af pengene ordrer og kassererens checks, at købere tilbyder craigslist-sælgere, er forfalskede, og at anmodninger om trådpenge i udlandet af en eller anden grund er svindel. Svindlere er mindre tilbøjelige til at bruge PayPal til at betale for varer.