Hvordan antallet hotelværelser

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Den logiske arrangement af et sted er en nyttig vejledning for de fleste besøgende. Nogle hoteller i verden, som det danske FOX Hotel i København eller Berlins boutiquehotel City Lodge, har gjort et forsøg på unik nummerering og design for deres værelser. De fleste standard hoteller følger princippet om, at "den enkleste løsning er normalt den bedste", når man tænker på, hvordan man arrangerer rumnumre.

Gennemse hotellets grundplan for at bestemme det samlede antal hotelværelser og hvordan hotellet er opdelt i vinger, hjørner eller suiter. For et lige-korridor hotel er det simpelt. Mere komplekse designs har givet udfordringer. Bemærk, hvor indgangspunkter til hver etage er placeret, enten ved trapper, elevatorer eller døre.

Bestem hvilket gulvindgangspunkt der er mest centralt placeret og brugt mest. Typisk vil den travleste indgang være tæt på en hovedtrappe eller elevatorens åbninger. Brug dette som udgangspunkt for nummerering af værelser på gulvet.

Vælg et af to hovedsystemer til bestilling af lokalet på et gulv. Det første valg er "direkte succession" -systemet. Start fra det centrale punkt, og nummer hvert værelse i umiddelbar rækkefølge omkring yderkanten af ​​gulvet. For eksempel går gæst A ud af elevatoren og drejer til venstre ind i rumskorridoren. Alle rumdørene langs hendes venstre læser i rækkefølge: 100, 101, 102, 103, 104 og så videre. Hun kan lave en komplet loop rundt om korridoren i begge retninger, og værelserne til den ene side vil være i direkte numerisk rækkefølge, enten stigende eller faldende.

Alternativt kan du vælge "zig-zag" -systemet, i hvilke værelser alternative tal på tværs af en gang, så alle de ulige nummererede værelser er på den ene side, og alle de lige værelser er på tværs af dem. Gæst En forlader elevatoren og går til venstre ville finde værelserne på hendes venstre side læs 101, 103, 105, 107, 109 og så videre, og værelserne på hendes højre side ville læse 102, 104, 106, 108 og op.

Gentag det samme nummereringsmønster på hver etage på hotellet. Hvis du beslutter dig for at bruge det direkte system, skal du bruge det på alle etager på samme måde. For hoteller med symmetrisk designet vinger kan du tilføje kompasretninger og et bogstav til rumnummeret - W150, E150, C150 for West Wing room 150, East Wing room 150 og Center Wing room 150 - hvis dette passer til dit hotel design.

Indtast rumnummeret klart på hver rumdør.

Tips

  • Hvert værelse i samme etage skal have det samme startnummer, der svarer til gulvet på hotellet. For eksempel begynder alle sjette etage værelser, uanset numeriske mønster, med en 6, uanset om de er tre- eller firecifrede tal (602, 6350).

    Indtast skilt på nøgleforbindelser på hver etage, der dirigerer gæster til rumnumre ned ad hvert af afsnittene på gangen.

Advarsel

Ikke vilkårligt nummer værelser på et gulv bare for at være "interessant." Du får flere gæsteklager