Har du brug for en bartenders licens til at arbejde i New York?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du vil blive bartender i New York City, kan du spekulere på, om du skal bruge en barlicens til at finde et job. New York City har barer eller restauranter på næsten hvert hjørne, så det kan forekomme en udfordring at finde et job. Hvis du er seriøs om at blive bartender i byen, er der en række ting, du bør overveje først.

Krav

Ifølge statsloven i New York er der ikke behov for en barlicenslicens til at have tendens til at være i staten. Den eneste lov, der er vigtigt at huske, er at du skal være mindst 18 år for lovligt at tjene drikkevarer på statslige grunde.

Licensfordelen

Mens en bar-licenser ikke er påkrævet ved lov, kræves det af de fleste ejere, der søger at ansætte bartendere. En bar-licenser viser til potentielle arbejdsgivere, at du har faktisk uddannelse og ekspertise i branchen, og vil kunne tjene et stort udvalg af drikkevarer, hvis de bliver bedt om det.

Erfaringsfaktor

De fleste barer og restauranter vil søge bartendere, der har tidligere erfaring i rollen, noget der er umuligt for nogen, der lige er begyndt at bringe til bordet. Som følge heraf er at få en bar tending licens den nærmeste ting til virkeligheden erfaring og viser en arbejdsgiver, at du er seriøs om erhvervet.

Andre overvejelser

På grund af oplevelsesfaktoren og det faktum, at nogle arbejdsgivere ikke kan se en bar-licenser uden at have arbejdet som bartender som en egentlig oplevelse, kan du blive bedt om at arbejde som en bar tilbage, før du bliver fremmet til en faktisk bar-tending-stilling. Nogle arbejdsgivere forventer et niveau af komfort bag en bar, før de vil stole på dig som fuldtid bartender, så vær forberedt på at bruge nogle få måneder i en støttende rolle, hvis du ikke tilbydes en bar tending position med det samme.