Hvad er fordelene ved at sænke skatterne?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et politisk problem, der spiller en rolle i næsten alle amerikanske valg, er skatteprocenten. Opkrævningen af ​​skatter giver regeringen mulighed for at levere en række tjenester, der er kritiske for samfundet. En for høj skattesats kan imidlertid forværre væksten og give regeringen for meget kontrol over, hvordan pengene bruges. Sænkning af skat kan i den rigtige situation have en række fordele.

Funktioner

De fleste afgifter opkræves som et gebyr for en bestemt transaktion, som normalt beregnes i form af procent. Den indkomstskat, som amerikanske beboere skal betale for eksempel, beregnes for eksempel som en procentdel af deres samlede indkomst. En person, der tjener $ 50.000, der skal betale en indkomstskat på 20 procent, vil skulle betale $ 10.000. Når skatten sænkes, reduceres denne procentdel.

typer

Når en person taler om sænkning af skat, kan han henvise til skatter generelt eller en særlig skat i særdeleshed. De fleste amerikanske beboere betaler et antal afgifter, som alle opkræves af en offentlig myndighed, såsom en by, en stat eller en føderal regering. Hver myndighed er ansvarlig for at vurdere sine egne skatter, som er skrevet i loven. Kun ved at ændre loven kan skatter sænkes.

Fordele

Sænkning af skat kan have en række fordele. Hvis forbrugerne er i stand til at betale mindre for produkter på grund af sænkning af momsen, vil de blive opfordret til at bruge flere penge. Hvis indkomstskatten sænkes, kan folk opfordres til at arbejde hårdere og derved øge produktiviteten. Og hvis selskabsskatten sænkes, kan virksomhederne opfordres til at producere flere produkter og tilbyde flere tjenester.

Teorier

Selv om mange hævder, at en af ​​nedskæringerne i sænkende skatter er, at regeringen får mindre indtægter og derved reducerer dets evne til at levere tjenesteydelser, hævder en tankegang, at nedsættelse af skat i nogle tilfælde kan øge indtægterne. Ifølge økonomer, der tror på forsyningssidens økonomer, er sænkning af visse afgifter, som f.eks. Indkomst- og kapitalgevinster, den bedste måde at fremme økonomisk vækst på.Faktisk mener disse teoretikere, at i nogle tilfælde kan sænkende skatter faktisk øge regeringsindtægterne, da økonomien vokser nok til at kompensere for den lavere skatteprocent.

Overvejelser

Hvorvidt en effekt af sænkning af en skat kan betragtes som en fordel, afhænger ofte af en persons politiske filosofi. For eksempel, mens nogle mange mener, at den føderale regering modtager færre penge som en fordel, kan andre se det som en ulempe, da det begrænser de tjenester, det kan yde til folk.