Sådan finder du en postnummer for en given adresse

Anonim

En postnummer er en numerisk kode, der hjælper postofficerer bestemme præcis, hvor man skal levere et bestemt mail. Hvis du vil sende et brev, sende en pakke eller sende et postkort til en bestemt adresse, skal du kende adressens postnummer. At kende postnummeret på en adresse kan også hjælpe dig med at finde en nøjagtig adresse, hvis du besøger et ukendt sted.

Sørg for, at du har den rigtige adresse. Du skal have navnet på virksomheden eller bygningen, et gadenummer og en by. Hvis du ikke kontakter personen. Du kan muligvis finde ud af postnummeret på denne måde.

Indtast oplysningerne i en online-mappe. Mapquest.com giver brugerne mulighed for at indtaste et gadenavn, gadenummer, stat og by i webstedets database under overskriften kort. Hit indsende og den nøjagtige postnummer vil komme op. Indtast en adresse for at få detaljerede anvisninger for at komme til adressen fra en anden startdestination.

Find den plus fire postnummer. Alle adresser har en yderligere række cifre. De yderligere cifre tjener til at hjælpe med at identificere et nøjagtigt sted med endnu mere præcision. Du kan stadig sende et brev eller en pakke og finde en destination online uden den. For at finde adressens plus fire kode gå til United States Post hjemmeside. Klik på overskriften "Se efter postnumre." Du kan derefter indtaste alle de adresseoplysninger, du har, og hit sende. Hele postnummeret skal vises på din skærm.