Sådan bliver du en Watkins distributør

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Siden 1868 har J.R. Watkins Company produceret og solgt helt naturlige rengørings-, sundheds-, skønheds- og madlavningsprodukter. Sammen med at sælge sine produkter i butikker og online, er Watkins Company afhængig af distributører, der kaldes Watkins Consultants, for at lægge produkterne i forbrugernes hænder. En Watkins Consultant kan være en enkeltperson eller en virksomhed.

Tal med en nuværende konsulent

Watkins ønsker sin konsulent håb om at tale med en nuværende. En kandidat skal udfylde en formular med sine grundlæggende kontaktoplysninger på selskabets hjemmeside, og så svarer hun til en konsulent i sit område. Den nuværende konsulent giver den potentielle en information om, hvordan virksomheden fungerer og besvarer eventuelle spørgsmål, hun har. Den nuværende konsulent bliver også den potentielle konsulents sponsor.

Komplet konsulent tilmelding

Den håbfulde skal udfylde konsulent tilmeldingsformularen findes på Watkins hjemmeside. Formularen beder om biografisk information som navn, telefonnummer, e-mail-adresse og socialsikringsnummer eller skatteidentifikationsnummer. Den potentielle konsulent skal også betale et medlemsgebyr ved tilmeldingstidspunktet. Gebyret inkluderer et års medlemskab og en startpakke til at hjælpe konsulenten med at få sin forretning oprettet. Fra 2014 var medlemsafgiften $ 19,95 for den elektroniske version af opstart og $ 39,95 for papirversionen. Hvis en konsulent vælger at forblive hos Watkins, skal hun betale en årlig medlemsavgift på 30 USD.