Restaurant Skatter i Florida

Indholdsfortegnelse:

Anonim

I Florida er fødevarer og drikkevarer, der købes i en købmand til husholdningsforbrug, ikke underlagt statslig omsætningsafgift. Dette gælder ikke for tilberedte måltider og drikkevarer serveret i restauranter. På tidspunktet for offentliggørelsen er Floridas salgs- og brugsskattesats 6 procent, selvom kommunerne kan opkræve en ekstra procentdel. Restaurant skat spørgsmål vedrører ikke kun salg af mad og drikkevarer men tips til medarbejdere.

Mad og drikkevarer Salg

Ifølge Florida statutter er relativt få salg fritaget for beskatning. Florida Department of Revenue advarer om, at revisorer nemt kan afgøre, om rapporterede salgsafgifter er på linje med restauranter af samme størrelse og i forskellige dele af staten. "Et stort antal fritagne salg kan give gode resultater til fremtidige revisioner", siger indtægtsafdelingen, så restaurantsejere bør være flittige med korrekt rapportering og betaling af omsætningsafgift for at undgå revision.

Undtagelser

Måltider serveret til restaurantansatte som led i ansættelseskontrakten er fritaget for skat. Almindelig flaskevand, ikke-kulsyreholdig og ikke-aromatiseret, er skattefrit, hvis den er særskilt prissat på måltidsfakturaen. Hoteller, der tilbyder gratis mad og drikke til gæster, selvom der er en restaurant på stedet, behøver ikke at betale salgsafgifter på mad og drikkevarer, der indgår som en del af pakkeaftalen på værelset. Denne undtagelse kvalificerer kun, hvis der ikke er en separat afgift for disse gratis mad og drikkevarer som en del af værelsesprisen.

Tips og drikkepenge

Drikkevarer er skattepligtige til restauranten som en del af den samlede pris på salget, hvis tip ikke er frivilligt. For eksempel kan en restaurant opkræve drikkepenge til fester over et bestemt antal gæster. Tips er ikke skattepligtige til restauranten, hvis den gives frivilligt af gæsten over salgsprisen, eller hvis køberen specifikt angiver på fakturaen, at en vis mængde penge er en drikkepenge. I henhold til Florida loven skal sådanne drikkepenge distribueres fuldt ud af restaurantforvaltningen til medarbejderne mindst en gang hvert halve år uden at beholdes af ledelsen for at undgå beskatning.

Arkiveringsafgifter

Enhver spisestue licenseret af enten Florida Department of Agriculture og Consumer Services eller Florida Department of Business og Professional Regulation's Division of Hotels and Restaurants skal indsamle moms og betale sådanne afgifter til Florida Department of Revenue. Virksomheder skal udfylde og returnere form DR-15, Salgs- og brugsafkastet, hver indsamlingsperiode, selvom der ikke er nogen skat for den pågældende tidsramme. Skatterne skyldes den første i hver måned og anses for sent, hvis de ikke modtages senest den 20. i måneden efter salgsdatoen.