Fax

Sådan konverteres fax til e-mail

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Mange bruger stadig fax som et kommunikationsmiddel, især i forretningsindstillinger. Elektronisk faxning kan reducere omkostningerne i forbindelse med vedligeholdelse og forsyninger af faxmaskiner. Du kan modtage faxer på farten, så du behøver ikke være tæt på en faxmaskine for at modtage et dokument. Elektroniske faxtjenester giver dig mulighed for at sende og modtage dokumenter og konvertere hard copy-dokumenter til et elektronisk format, som kan sendes via e-mail.

Elementer du skal bruge

  • Elektronisk faxkonto

  • Kreditkort

  • Modtagerens elektroniske faxkontonummer

Opret en elektronisk faxkonto, der vil blive bundet til din email som RapidFAX eller MyFax. Få adgang til servicewebstedet og tilmeld dig en konto. Angiv din stat og by der bestemmer det gratis faxnummer, der vil blive genereret. Du accepterer vilkårene og vælger "Tilmeld", når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger.

Lad venner og forretningsforbindelser kende dit faxnummer. Dokumenter, der sendes til dit elektroniske faxnummer fra en traditionel faxmaskine, konverteres til det elektroniske format - som regel mærket billedfilformat (TIFF) - og sendes til e-mail-indbakken, der er knyttet til dit elektroniske faxnummer.

Log ind på din elektroniske faxkonto for at hente dine faxmeddelelser. Gem en modtaget fax på samme måde som i andre vedhæftede filer.

Hent modtagerens elektroniske faxnummer, hvis du ønsker at sende en fax til sin e-mail-indbakke. Brug en traditionel faxmaskine til at faxe dokumentet, som du normalt ville indtaste modtagerens elektroniske faxnummer.

Tips

  • Hvis du allerede har en faxlinje og ønsker at fortsætte med at bruge dette nummer, skal du tale med din telefonselskab om at videresende nummeret knyttet til faxlinjen til det nummer, der er forbundet med din elektroniske faxkonto.