Offentlige tilskud til dyrekontrol

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Animal Control er typisk et kommunalt agentur meget ligesom vand- og brandvæsenet. Som sådan er det ikke berettiget at modtage tilskudsmidler direkte fra regeringen. Selvom de midler, der bruges til at drive den lokale dyrekontrol facilitet, kan have opstået på føderalt niveau som en blok eller et særligt program tilskud til staten, spredes det gennem budgetalloteringer. Der er dog private tilskud til rådighed til støtte for private non-profit såvel som offentlige dyrestyringsorganisationer.

Det grundlæggende

De fleste fonde, der giver midler til dyrekontrol, tilbyder tilskud, der er designet til at imødekomme mange forskellige behov, og retningslinjerne er normalt specifikke og smalle. F.eks. Er det ikke sandsynligt, at midler til facilitetsforbedring indgår i et tilskud til krisetjenester. Af denne grund skal du redegøre for dyrekontroltjenestens specifikke økonomiske behov og definere, hvad fonden vil blive brugt til at opnå, før du starter en tilskudssøgning. Applikationer, der ikke stemmer overens, afvises typisk.

ASPCA

Omkring 1.100 dyrekontrolorganisationer modtog mere end 17 millioner dollars i tilskud i 2013 fra ASPCA. Stiftelsen finansierer lægeoperationer, spay / neuter klinikker og meget mere. ASPCA accepterer ikke uopfordrede ansøgningsanmodninger via mail eller e-mail og anmoder om, at alle interesserede parter gennemfører den indledende proces via organisationens hjemmeside. Organisationen rapporterer, at ukorrekt gennemførte ansøgninger samt dem, der ikke overholder et bestemt programs regler, er hovedårsager til ansøgningsafslag.

American Humane Association

Denne organisation yder små tilskud på $ 2.000 til $ 4.000 til 501 c 3 organisationer samt til offentlige myndigheder. Den $ 4.000 Meacham Foundation Memorial Grant kan bruges til ting som faciliteter forbedringer og udstyr køb, der har en direkte gavnlig effekt på livskvaliteten for dyr i krisecentre. Second Chance® Fund for misbrugte dyr uddeler midler til deres omsorg, rehabilitering og ultimative vedtagelse. Ansøgninger til begge er godkendt året rundt og kan downloades fra organisationens hjemmeside. Ansøgere er berettiget til kun en pris årligt.

Pet butikker

PetCo og PetSmart, såvel som sidstnævntes interne veterinære tjeneste Banfield, yder finansiering til en bred vifte af dyreforsøg. Banfield hjælper programmer designet til at holde mennesker og kæledyr sammen gennem kriser. Dens tilbud omfatter programmet Pet Peace of Mind, som ikke kan benyttes til direkte dyreforsøg som adfærdsmodifikation eller spay / neuter klinikker. Begge butikscentre har tilskud til direkte pleje, herunder nødhjælp og adoptionstjenester. Alle kræver, at ansøgerne har 501 c 3 skattestatus og fuldfører deres ansøgning online.