Løn af en Wall Street Chartered Financial Analyst (CFA)

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Nøglen til en givende karriere på Wall Street er tre bogstaver: CFA. En kandidat for business administration grad fra en top business school kan være en imponerende legitimation, men den Chartered Financial Analyst betegnelse er blevet den mest anerkendte legitimation i den finansielle industri, især på Wall Street. CFA Institute udsteder betegnelsen, hvilket kræver omfattende undersøgelse og vellykket gennemførelse af en række eksamener. At blive en Chartered Financial Analyst er vanskelig, men kan være en billet til en højbetalt karriere.

Gennemsnitlig løn

"New York Sun" -avisen rapporterede i 2006, at der er 50.000 CFA'er i USA, hvor næsten 20 procent af dem arbejder i New York City. Disse finansielle analytikere tjener en medianløn på 180.000 dollars om året, som avisen rapporterede gennemsnit 54 procent højere end lønninger af finansielle analytikere med tilsvarende erfaring. For at tjene penge, slår CFA selv den prestigefyldte MBA-grad. "Sun" rapporterede, at en CFA med 10 års erfaring tjener et gennemsnit på 18 procent mere end en investeringsanalytiker med en MBA. Ca. 60 procent af CFA'er har en kandidatgrad.

Lønninger og bonusser

Den gennemsnitlige CFA på Wall Street og andre steder i USA tjente en gennemsnitlig grundløn på 184.000 dollars om året i 2002 plus bonuskompensation. Samlet set tjente den gennemsnitlige CFA $ 304.000 i løn og bonusser, ifølge en rapport fra "National Post Business" i Canada. Derudover har en CFA med 10 års erfaring opnået en gennemsnitlig total kompensationspakke på $ 392.000 om året, rapporteret "Post".

Potentiel

Den gennemsnitlige chartrede finansielle analytiker på Wall Street kan tjene mere end $ 300.000 om året i grundløn og bonuskompensation, men potentialet eksisterer for at tjene meget mere. "National Post Business" rapporterede, at de højest betalte 10 procent af CFA'er i USA tjener i gennemsnit $ 1,04 mio. Om året. Dette omfatter grundløn, årlige præstationsbonusser og ikke-kontant kompensation.

Overvejelser

De lukrative kompensationspakker, der følger med en CFA og et job på Wall Street, er ikke let at erhverve. At blive en CFA kræver mindst en bachelorgrad og mindst tre års erhvervserfaring i finansbranchen. Kandidater til charteret skal bestå tre eksamener, som hver kræver studieår og cirka seks timer at afslutte. Bestået kurs for de tre eksamener er mindre end 50 procent, ifølge hjemmesiden CFA Salary.