Hvad er forskellen mellem et salgsreglement og en salgsaftale?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Der findes mange typer transaktioner i erhvervsmiljøet. Den mest almindelige er en transaktion, hvor en køber overfører ejerskab af en vare til en anden part, enten permanent for en bestemt tid. Et salgs- og salgsaftale vedrører begge disse transaktioner.

defineret

Et salgsreglement er et officielt dokument, der overfører ejendomsretten til en vare fra en sælger til køberen. Købere vil bruge dokumentet som en historisk rekord for at bevise deres ejerskab. En salgsaftale giver mulighed for fremtidigt køb af varer eller tjenesteydelser med specifikke vilkår, der er beskrevet i dokumentet.

Formål

En salgsaftale sikrer økonomiske ressourcer til et selskab uden at købe produkterne straks. Et salgsreglement finder sted, efter at parterne har gennemført salgsaftalen.

Overvejelser

Salgsaftaler har en tendens til at give hver part en vis grad af fleksibilitet inden indgåelse af en kontrakt. De fleste af disse aftaler er for store erhvervelser, og sikre, at en part ikke bringer aftalen i fare ved afslutningen af ​​salget. En salgsregning har ikke denne fleksibilitet.

Anbefalede