Sådan får du USPS Priority Tape

Indholdsfortegnelse:

Anonim

US Postal Service (USPS) tilbyder forskellige mailing muligheder baseret på dine behov. Standardpost bruger frimærker, mens Priority Mail bruger specialiseret emballage og har en højere sats. Prioriteret Mail sender pakker og breve inden for to til tre arbejdsdage. For at bruge Prioriteret Mail skal afsendere bestille speciel emballage fra USPS eller bruge Priority Mail-tape på deres pakker. Der er to måder at få Priority Mail-tape på: online eller personligt.

Personligt

Find postkontoret nærmest dit hjem. Besøg usps.com og klik på "Find et postkontor."

Indtast din adresse, by og postnummer for bedre resultater. Brug de resulterende adresser for at komme til det nærmeste postkontor.

Besøg forsendelsesdisken eller kabinen i dit postkontor. Se efter Prioriteret Mail-tape, som er hvidt med røde striber og et blåt Postal Service-logo og kommer i rulle. Sørg for, at båndet læser "Prioriteret Mail". Prioriteret Mail-tape er gratis, så du behøver ikke betale. Hvis dit postkontor ikke har en forsyningstæller eller kabine, så spørg kontorist bag skibetælleren for en rulle med Prioriteret Mail-tape.

Online

Besøg usps.com og klik på "Køb Frimærker og Shop."

Klik på "Til mailing og forsendelse." Rul ned og klik på "Prioriteret mail". Søg efter Prioriteret Mail-tape eller klistermærker på Prioritets Mail-siden. Klik på knappen "Bestil" på bredden og størrelsen af ​​båndrullen du har brug for.

Vælg "Checkout" på indkøbskurvskærmen, der er rettet mod at gå til en konto login-skærm.

Log ind på systemet ved hjælp af en eksisterende USPS online-konto, eller opret en ny konto ved at vælge "Tilmeld dig" i den nye bruger sektion. Udfyld formularen for en online-konto.

Bekræft din ordre og klik på "Place Order." Sørg for, at du modtager en bekræftelse af din ordre, og vent derefter på, at dine forsyninger kommer frem i posten.