Sådan opretter du din egen EAN Bar Code

Anonim

En EAN stregkode bruges på bøger eller andre produkter, der er til salg. EAN plejede at stå for europæisk artikelnummer, men det er ændret til International Article Number, selvom forkortelsen er forblevet det samme. EAN stregkoder bruges over hele verden på produkter, der er til salg. EAN-stregkoder indeholder et kodenummer, der består af et tjekciffer, en firmakode, varehenvisningskode og en ISBN- eller produktspecifik kode.

Brug den gratis web-baserede stregkode generator på Terry Burton hjemmeside (se Resources). Vælg blot EAN for din "symbologi", indtast dit hovedkodenummer og lad feltet "muligheder" være som det er. Klik på "Make Barcode", og den vises på den nederste del af skærmen, komplet med download links.

Betal for at få din EAN-stregkode oprettet online via stregkodeoprettelsesguiden på Opret stregkoder-webstedet (se Ressourcer). Fra juni 2010 er prisen $ 10 pr. Stregkode. Vælg en type stregkode, format og indtast dit hovedkodenummer. Den færdige EAN stregkode vil blive sendt til dig, når du betaler gebyret.

Køb Barcode X-softwaren fra Peninsula Group-webstedet (se Resources), hvis du planlægger at oprette mange EAN-stregkoder. Fra juni 2010 starter prisen på 147,51 dollar for evnen til at oprette EAN-stregkoder. Programmet virker på både Mac og Windows-baserede computere. Indtast dit hovedkodenummer og eksporter koden for at oprette din EAN-stregkode med et enkelt klik.