Den gennemsnitlige løn for professionelle motocrossere

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Professionelle motocross ryttere er atleter, der har avanceret til det højeste niveau af konkurrence i denne risikable, men spændende sport. De betragtes som fremragende sportsfolk med exceptionelle fysiske evner, udholdenhed og konkurrencedygtige instinkter, blandt andre talenter. Professionelle motocross-ryttere konkurrerer normalt i store nationale og internationale løb, hvor de kan vinde præmiepenge gennem deres karriere. Endosement tilbud kan også øge en motocross rider løn.

Tips

• Pro motocross kommer ikke med en "gennemsnitlig" løn. Top ryttere kan lave $ 12.000 for et enkelt løb sammenlignet med $ 16,405 årligt for en rytter, der slutter død sidste i hver race i sæsonen.

Kontanter kommer fra flere kilder

Professionelle motocross ryttere lønninger afhænger af deres succes på banen, men der er også andre faktorer at overveje. Ifølge Motocross Action Magazine tjener professionelle motocross-ryttere deres penge gennem en kombination af race vinder, pengepung, holdlønninger, påtegninger og mesterskabsbonuser. De, der lige er begyndt at arbejde som privatpersoner, og som måske skal supplere deres indkomst med andet arbejde. Da de begynder at lave et navn for sig selv og vinde store konkurrencer, kan pro motocross-ryttere øge deres årlige løn.

Supercross Salary for Twentieth, Fortieth og Tiende Place

Hvis en professionel motocross racer sluttede tyvende i hver AMA 450 race, ifølge Motocross Action, ville han lave en årsløn på $ 36.295, fra og med 2015. Sammenlignet med $ 16,405 i gevinster for en rytter, der sluttede fyrtreds i hvert løb i en sæson - eller død sidste. Hvis han dog sluttede tiende plads hvert løb, ville han tjene 52.700 dollars i præmiepenge og bonusser.

Champions Make Top Dollar

Professionelle motocross ryttere, der konsekvent klarer sig godt i konkurrencer og er velkendte i sporten, kan lave høje lønninger på lige fod med andre pro atleter. Top konkurrenter som James Stewart og Chad Reed gør typisk godt over en million dollars om året alene i præmiepenge, men tæller ikke kommercielle sponsorater. Ved 2018 Monster Energy Supercross-serien blev pungudbetalingen samlet i alt $ 86.807 betalt til rytterne. Toprider Marvin Musquin vandt $ 12.000. Ikke dårligt for en dags arbejde.

Stilfuld betaling fra anbefalingsaftaler

Betalte påtegninger eller sponsorater kan være yderst lukrative i motocross racing. Sponsorering omhandler virksomheder, der producerer cykler, gear, energidrikke, tøj og andre ting i forbindelse med sporten, kan betale sig godt. Disse virksomheder betaler atleter for at blive vist i reklamer, print reklamer og salgsfremmende begivenheder. De betaler dem også for at bruge deres produkter i konkurrencer og bære deres firmalogoer. Top endorsement tilbud kan være værd at millioner af dollars, men er kun tilgængelige for fremragende, yderst succesfulde racere.

Udgifter spise i løn

Motocross-ryttere, som ikke modtager gear gennem påtegninger, skal købe deres eget gear. Professionelle cykler alene kan koste tusindvis af dollars. Motocross ryttere skal også købe hjelme, briller, beskyttende polstring, handsker og andre vigtige ting. Mange konkurrencer kræver et registreringsgebyr for at konkurrere, og rekreative træningsbaner opkræver også penge til brug af deres faciliteter. Disse udgifter bør tages i betragtning, især tidligt i karrieren.