Forskel mellem et aktieselskab og et begrænset ansvarspartnerskab

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Limited Liability Companies (LLC) og Limited Liability Partnerships (LLP) kombinerer ansvar beskyttelse af et selskab med aspekter af et partnerskab. LLC'er og LLP'er tillader deres partnere at overføre indkomst- og skatteforpligtelser til deres personlige indkomstskatter.

Størrelse

LLP'er skal have mindst to partnere. LLC'er kan være dannet med en enkelt ejer. Både LLCs og LLP'er kan have et ubegrænset antal partnere eller medlemmer.

Arkiveringskrav

For at oprette en LLP skal du indsende en enkelt formular med den stat, hvor virksomheden er placeret. For at danne en LLC skal du offentliggøre en meddelelse om din virksomhed i en lokal publikation. Derudover skal du indsende artikler om organisation med det relevante statslige agentur.

papirarbejde

At have en partnerskabsaftale på plads hjælper partnere i en LLP med at forstå deres rolle og ansvar i virksomheden. For en LLC etablerer en driftsaftale og selskabsvedtægter ejerskabsinteresser, driftsprocedurer og regler, der styrer virksomheden.

Reduceret ansvar

Hvis du danner en LLP i stater som North Carolina og West Virginia, kan du have nedsat ansvarsbeskyttelse. Dette betyder, at dine personlige aktiver kan være i fare, hvis erhvervskreditorer ikke kan genvinde midler fra dine forretningsmæssige aktiver. Andre stater tillader beskyttelse af samme ansvar til en LLC. Partnere af en LLP er beskyttet i situationer, hvor medpartspartnere udsættes for fejlskader.

Typer af virksomheder

I visse stater som Californien og New York skal en LLP være dannet af fagfolk som arkitekter og læger. De fleste andre typer virksomheder, der ikke yder professionelle tjenester, passer bedre til LLC-strukturen.