Sådan oprettes en elektronisk kontrakt

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Sådan oprettes en elektronisk kontrakt. Der er få forskelle mellem en traditionel kontrakt og en elektronisk kontrakt. Bortset fra midlerne til at levere juridiske krav forbliver de specifikke aspekter af en kontrakt det samme, uanset om de er på papir eller online. Der er mange trin, du kan tage for at oprette en elektronisk kontrakt, der er juridisk bindende og godt redigeret.

Køb rundt for elektronisk kontraktsoftware, som du kan bruge til alle dine online juridiske formularer. Du bør kun købe denne type software, hvis du vil oprette en række forskellige kontrakter og juridiske dokumenter, der skal justeres for hver modtager. Prøv software demoer og se skabeloner hos softwareudbydere som Proforce Software Corporation (se Ressourcer nedenfor).

Medtag opdaterede kontaktoplysninger for alle parter, der er involveret i din elektroniske kontrakt. Når du opretter en kontrakt online, skal du placere adresser og telefonnumre øverst på den første side såvel som efter underskriftssiden.

Manipulere aspekter af din standardkontrakt, der er variable baseret på dine kunder. Uanset om du bruger en tekstbehandlingssoftware eller kontraktgenerator, skal du kunne oprette brugerdefinerede kontrakter ved at justere deadlines og salgstal. Justering af vilkår er lettere i elektroniske kontrakter end traditionelle dokumenter, fordi de kan gøres uden at spilde papir eller krydse linjer.

Tilføj en elektronisk signatur sektion til din kontrakt for hver involveret part. For at bekræfte enighed fra alle parter skal du inkludere linjer for navn, jobtitel og socialsikringsnumre. Disse identificerende oplysninger hjælper med at binde hver part til kontraktens retningslinjer.

Anmod om en kopi af hver elektronisk kontrakt, du sender ud. Ud over den elektroniske signatur sektion skal du inkludere en standard signatur linje for hver gruppe involveret i de handlinger, der er bundet af kontrakten. De elektroniske og hårde kopier af kontrakten kan opbevares til brug i fremtidige forretninger eller retssager.

Lås ud redigerings muligheder på elektroniske kontrakter, før du sender dem ud til brug af kunder eller leverandører. Det er vigtigt at undgå forvirring forårsaget af utilsigtet tilpasning af numre, produktnavne og andre detaljer om en elektronisk kontrakt. Søg gennem din kontraktsoftware værktøjslinje til sikkerhedsfunktioner og aktiver dem efter en endelig redigering.

Advarsel

Forstå, at jurisdiktion over elektroniske kontrakter om onlinetjenester er forbløffende. Elektroniske tjenester kan stamme fra hvor som helst i verden, hvilket betyder, at der er nationale og internationale juridiske problemer for brudte kontrakter. Opretholde en rekord af kontaktoplysninger og kommunikation med overtrædende parter for at hjælpe med at etablere den rette jurisdiktion.