Sådan placeres logoer på et brev

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et firmalogo på et brev tilføjer en professionel kontakt til enhver korrespondance. Der er ikke behov for at bruge store penge på at have brevpapir trykt til din virksomhed af et professionelt trykkeri. Grafiske redigeringssoftware og tekstbehandlingsprogrammer giver dig mulighed for at oprette dine egne logoer og placere dem på breve. At lære at placere dit logo på bogstaver er nemt og kan spare dig om omkostninger og tid til professionel udskrivning.

Elementer du skal bruge

  • Logo

  • Scanner

  • Grafisk software

  • Printer

  • Professionelt kvalitetspapir

Scan dit firmalogo til din computer. Gem det som en.JPEG i enhver grafisk redigering software installeret på din computer. Enhver redigeringssoftware giver dig mulighed for at se dit logo og foretage eventuelle redigeringer eller rettelser, før du bruger det på et brev.

Størr dit logo hensigtsmæssigt til brug på et brev. Brug dit billedredigeringssoftware til dette. Der er ingen specifik størrelse, men vær opmærksom på, hvordan logoet vil se på dit brev. Du vil ikke have, at det er overvældende eller distraherer indholdet af brevet. Overvej hvor du vil placere logoet på dit brev og dimensionere det for at passe til området.

Åbn din tekstbehandler. Microsoft Word fungerer godt, ligesom OpenOffice, som er gratis. Enhver tekstbehandler, der indsætter billeder, vil fungere. Gå til menuen "Indsæt" og vælg "Billede". Gennemse placeringen på din computer, hvor dit logo er. Klik på logoet for at indsætte det i dit dokument.

Klik på logoet, når det er på dit dokument, og hold museknappen nede for at trække logoet til det sted i dokumentet, hvor du vil have det vist.

Gem dit dokument som en skabelon, så du vil altid have en brevskabelon med dit logo; På denne måde behøver du ikke at gå igennem denne proces hver gang du vil have et logo på dit brev. Gem det som en skabelon ved at gå til menuen "Fil", vælg "Gem som" og vælg "Skabelon" indstillingen. Navngiv filen noget genkendelig som "Logo Letter."

Tips

  • Før du begynder at skrive dit brev på din nye skabelon, skal du åbne skabelonen og derefter gemme den med et nyt filnavn. På den måde skriver du på et nyt dokument og ikke din skabelon.

    Før du udskriver, skal du lægge professionelt papir i din printer. Du vil ikke udskrive dit brev på standard hvidt kopipapir.

Anbefalede