Hvordan tjene penge på at sælge håndlavede kort

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Du kan tjene penge ved at sælge håndlavede lykønskningskort! Der er mange mennesker, der stadig foretrækker at sende faktiske kort i posten eller give kort med en gave (ikke alle sender email-kort!). Hvad de har brug for er et specielt lykønskningskort lavet af dig! At lave lykønskningskort er en sjov og nem måde at tjene ekstra penge på!

Elementer du skal bruge

  • Enten en afhængighed af gummistempel

  • Eller en computer med en printer

  • Eller kunstnerisk talent

  • Eller alle ovenstående

GØR KORTET - Du kan lave lykønskningskort ved hjælp af gummistempler eller ved tegning, hvis du har kunstnerisk talent. Du kan endda lave kort ved hjælp af din computer og printer. Lav en serie kort til en række lejligheder! Du kan få konvolutter på stort set enhver kontorforretning butik til at matche en række størrelseskort.

INDSTILL DIN PRIS - Hvad du opkræver for dine kort, er op til dig. Men her er hemmeligheden til hurtig succes … opkræv så lidt som muligt i starten. Det er den nemmeste måde at lave dit første salg på. Når ordet spredes, kan du gå lidt op på prisen. Du bør også lave pakker med kort, så folk kan købe en masse på én gang. Eller de kan give pakken af ​​kort til en anden som gave!

SÆL DITT KORT TIL VENNER - Fortæl alle dine venner om dine kort og få dem til at fortælle alle deres venner. Tilbud om at lave fødselsdagsfest invitationer eller invitationer til ferie parter! Bare at lade dem vide, at du laver festinvitationer, kan sætte dem i humør til at kaste en fest!

SÆL DIT KORT I SHOPS - Og spørg lokale butikker, hvis de vil bære dine kort også! Lav en simpel skærm og spørg, om skærmen kan sættes i nærheden af ​​registret til sidste minuts køb! Alt du behøver for et display er en simpel kurv!

Sælg kort gennem hjemmepartier - Når du har fået dine fødder vådsalg til at lukke venner og lokale butikker, overveje at lave hjemmefester! Få dine venner til at være vært for en fest og få dem til at invitere alle deres venner. Få tonsvis af kort til at sælge på festen. Sælg nogle individuelle kort, pakker med invitationer og takkort. Du kan endda gøre kasser fyldt med alle lejlighedskort! Planlæg at spille et par sjove festspil og have det sjovt og rake i pengene!

SÆLG PÅ EBAY ELLER ETSY - Både eBay og Etsy er gode steder at sælge håndlavede lykønskningskort. eBay har meget lave gebyrer for faste prisoversigter, og Etsy har et stort publikum af mennesker, der søger specifikt for unikke håndlavede varer!