Fax

Sådan finder du en mobiltelefon directory

Anonim

CellPages.com rapporterer, at 17 millioner amerikanere ikke har en landbaseret hjemme telefonlinje, kun en mobiltelefon, og at 21 procent af voksne under 24 år kun har en mobiltelefon. Resultatet er, at det kan være svært at finde et telefonnummer bare ved at se en person op i de hvide sider i en telefonbog. Men telefonbøger gør det muligt for folk at finde et mobilnummer af en person, de forsøger at lokalisere. Ikke alle mapper indeholder alle mobiltelefonnumre.

Vær rede til at betale et gebyr, som varierer afhængigt af, hvilke oplysninger du søger. Forstå, at telefonbøger online opkræver et gebyr for de oplysninger, de giver. De giver ikke kun en persons mobilnummer, men du kan også vælge at se personens adresse, alder, slægtninge, samt foretage en hel baggrundskontrol på hende, alt fra samme sted. Søg efter navn eller nummer; mobiltelefon biblioteker indeholder ofte en reverse lookup funktion.

Brug en privat, sikker internetbaseret computer til at forespørge en telefonkatalog, da du sandsynligvis skal betale for tjenesten, og du ikke vil dele dine finansielle oplysninger på en offentlig computer. Mobiltelefonmapper er online. Trykte telefonbøger er endnu ikke blevet gennemførlige og er ikke i brug.

Søg efter "mobiltelefon directory" for at finde en liste over mobiltelefon finders. Nogle omfatter databaser, du kan bruge dig selv, og andre er tjenester, som du ansætter for at finde et telefonnummer til dig. Søg ved at indtaste enten telefonnummeret eller navnet og / eller placeringen af ​​det nummer, du vil finde. Mobiltelefonmapper indeholder Cell Pages, Find Cell Phone Numbers og Cell Phone Numbers.