Forskellen mellem individuel og erhvervslivsforsikring

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Erhvervsforsikring beskytter ejendommen til en virksomhed, og den giver beskyttelse, når virksomheden bliver juridisk ansvarlig for skader, der opstår på ejendommen. En person kan erhverve forsikring for at beskytte sin ejendom, der ikke er forbundet med en virksomhed.

Dækning for erhvervslivet

Erhvervsforsikring giver dækning for udgifter i forbindelse med virksomheden. Disse forretningsomkostninger kan skyldes skader på materiel, udstyr, firmakøretøjer og virksomhedens lokaler. Politikken omfatter ejendomsforsikring, bilforsikring og ansvarsforsikring.

Personlig forsikring for erhvervslivet

En personlig forsikring kan give dækning for en person for at beskytte virksomhedens aktiver. Det kan dække udgifter, hvis virksomhedsejer eller anden betydelig medarbejder lider af et handicap, der forhindrer ham i at udføre væsentlige opgaver i virksomheden.

Individuel Forsikring

En individuel eller personlig forsikringspolice kan give dækning og beskyttelse for en persons personlige ejendele, der ikke er relateret til en virksomhed. For eksempel kan en individuel forsikring indarbejde et boligejers politik, ansvarsforsikring og en personlig bilpolitik.

Anbefalede