Sådan oprettes flere streams af indkomst online

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Oprettelse af flere streams af indkomst er en strategi, som mange erhvervsfolk bruger til at beskytte sig mod vanskelige økonomiske tider. Flere indtægtsstrømme kan holde pengestrømme selvom en eller to indkomststrømme pludselig tørrer op. Der er mange muligheder for at tjene penge online, og det er muligt at generere flere indtastningsstrømme for næsten alle.

Elementer du skal bruge

  • Domænenavn

  • Web hosting konto

Opret en niche hjemmeside. Jo mere specifikt emnet på hjemmesiden er, desto bedre er dine chancer for at tjene højere indtjening. Vælg et emne, du er vidende og lidenskabelig om, og begynde at oprette indhold relateret til dit emne. Tjen penge på dit websted med annoncer, der er relevante for dit websteds emne ved hjælp af Google AdSense eller ved at deltage i et annoncenetværk (se Ressourcer nedenfor).

Tilmeld dig en e-mailmarkedsføringstjeneste, som f.eks. Konstant kontakt eller iContact, der hjælper dig med at styre en e-mail-mailingliste (se Ressourcer nedenfor). Opret en tilmeldingsboks til dit websted, så dine besøgende på webstedet kan tilmelde sig for at modtage opdateringer fra dig. Send et regelmæssigt nyhedsbrev pakket med nyttige oplysninger relateret til dit nicheemne. Du kan placere annoncer direkte i dit nyhedsbrev eller fremme andre folks produkter til en tilknyttet provision.

Opret en blog relateret til et nicheemne. Det kan være det samme emne som din hjemmeside eller noget andet, du er interesseret i. Hold dig ajour med de nyeste nyheder og oplysninger om dit emne og lav regelmæssige indlæg til din blog. Hjælp til at skabe en følelse af fællesskab blandt dine læsere ved at opmuntre og reagere på kommentarer. Tjen penge på din blog med annoncer, gennem et annoncenetværk eller Google AdSense (se Ressourcer nedenfor).

Skriv artikler relateret til emner, der interesserer dig og offentliggøre dem på websteder, der tilbyder indtægtsdelingsprogrammer, såsom Associated Content eller eHow (se Ressourcer nedenfor). Sørg for at følge retningslinjerne for det specifikke websted, du skriver for, og offentliggør så mange artikler som du har tid til at skrive. Jo flere artikler du publicerer, jo flere indtægter kan du potentielt tjene.

Skriv indhold til andre forretningswebsteder mod et gebyr. Når du er blevet en dygtig indholdsskaber, vil det ikke være svært at få andre virksomheder interesseret i at få dig til at hjælpe dem med at oprette indhold til deres websteder, især hvis du ved, hvordan du optimerer indholdet, så det er søgemaskinevenligt.

Opret en e-bog og tilbyde den til salg på din hjemmeside, gennem din blog eller via din mailingliste. Hvis du har specialiseret viden inden for et bestemt område, vil din e-bog blive fyldt med værdifulde oplysninger, som andre ville være villige til at betale for. Du kan også tillade andre websiteejere at promovere din e-bog for en procentdel af salget, ellers kendt som et tilknyttet program (se Ressourcer nedenfor).

Tips

  • Hvis du ikke er den bedste forfatter, og har midler til rådighed, kan du måske ansætte en indholdsskaber til at hjælpe dig med at oprette indholdet til dit websted.

Advarsel

Det kan tage tid at generere pengestrømme via internettet. Bliv ikke modløs, hvis du ikke tjener med det samme med det samme. Opbygning af nok indhold til at gøre dit websted højt placeret i søgemaskinerne kan være vanskeligt og kan tage tid.